Size son atak 5 gün önce gelmiş, herhangi bir şey gözükmüyorThe Professiona͏l yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:09 pm saat 1'den beri böyle aslında sadece bazen 30 kişiye erişiyor ve tahminimce o zaman diliminde sorun ortadan kalıyor sonradan yine bozuyor örneğin 20dkdır 19-22 kişi arasında gel git yapıyor 15.50 - 16-10 arasına bakabilirsiniz
Firewall geliştirme hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Firewall geliştirme hk
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Firewall geliştirme hk
size de son atak 25 ağustosholigan yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:24 pmDün saat;Ömer TELLİ yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:03 pm Defalarca konuda belirttim, sorun anında tarih saat dakika not alıp buradan bilgilendirme yaparsanız kontrol ederiz
15:28-29
20:00 - 05
civarlarında saldırı olup olmadığını kontrol eder misiniz ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Firewall geliştirme hk
oyunun kapanmasının saldırı ile alakası yok ozamanÖmer TELLİ yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:38 pmSize son atak 5 gün önce gelmiş, herhangi bir şey gözükmüyorThe Professiona͏l yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:09 pm saat 1'den beri böyle aslında sadece bazen 30 kişiye erişiyor ve tahminimce o zaman diliminde sorun ortadan kalıyor sonradan yine bozuyor örneğin 20dkdır 19-22 kişi arasında gel git yapıyor 15.50 - 16-10 arasına bakabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Firewall geliştirme hk
O halde ataklara değilde başka ihtimallere yönelmelisiniz bir sorun olduğuna adım kadar eminim yaptığınız değişiklikleri gözden geçirmenizi rica ediyorum böyle bir düşüşü normal kabul edemem furien sunucum ile aynı doluluğu yaşarken csgo sunucumun zombie escape sunucumdan daha fazla doluluk almasını kabul edemem. Bu her ne kadar belli aralıklarda yaşanıyor olsada sonuç olarak bir sorunÖmer TELLİ yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:38 pmSize son atak 5 gün önce gelmiş, herhangi bir şey gözükmüyorThe Professiona͏l yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 4:09 pm saat 1'den beri böyle aslında sadece bazen 30 kişiye erişiyor ve tahminimce o zaman diliminde sorun ortadan kalıyor sonradan yine bozuyor örneğin 20dkdır 19-22 kişi arasında gel git yapıyor 15.50 - 16-10 arasına bakabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Firewall geliştirme hk
Sizce bu pinkler normalmi : http://i.hizliresim.com/DD1A3Z.png saat 17:08 17:10 bakarmisiniz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Firewall geliştirme hk
@Ayaz Hepyek Ömer abi suan korumalari güçlendiriyo sana beklemek düşer bunlarda geççek.Ayaz Hepyek yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 5:10 pm Sizce bu pinkler normalmi : http://i.hizliresim.com/DD1A3Z.png saat 17:08 17:10 bakarmisiniz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Firewall geliştirme hk
Ben sanami sorcam nereye yorum atip atmicagimi kimin yan hesabisin onu söle daha 3 gün önce foruma gelmissin @PaZee @Taha Demirbaş Abi şunun ipi adresini kontrol edebilirmisiniz ?Avator yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 6:36 pmbilgin yok ise bu tür yorum kasma çabalarına girme gülünç duruma düşersin benden sana bir tavsiye.
time out servere vurularak ddos atılarak olmaz bunun arkasında ya cfg gibi birşey yada bir açık var başka bir anlamı olamaz.
korumalar güçlendirilse dahi yine vurulmaya devam edilecektir firewall sistemi çok iyidir çokta sinir bozucudur şimdi siz'de ayaz gibi bekleyin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Firewall geliştirme hk
Bir gelişme var mı? Az önce yine sunucu durumuna bir bakayım dedim 20 kişilerde sürünüyordu ve sonra 5 dakika içinde hızlıca 32 kişi oldu tekrar. Bu inişler çıkışlar hızlı yaşanıyor... birden 32 kişi olabildiği gibi birden 20 kişiye de düşebiliyor normalde düşüşler 32-27 arası yaşanırken artık 19-32 arasında yaşanıyor bu hiç normal değil... Beklemedeyim.
Ayrıca gözlemlerime göre düşüş yaşandığı sırada sunucuda yabancılarda olduğuna göre yurt dışından bağımsız, sunucudaki oyunculara farklı sebeplerden dolayı etki eden bir sorun olduğunu düşünüyorum... Örneğin koruma sisteminin bazı oyuncuları saldırı olarak algılayıp engellemesi muhabbetinin hala devam ettiği düşüncesindeyim
Ayrıca gözlemlerime göre düşüş yaşandığı sırada sunucuda yabancılarda olduğuna göre yurt dışından bağımsız, sunucudaki oyunculara farklı sebeplerden dolayı etki eden bir sorun olduğunu düşünüyorum... Örneğin koruma sisteminin bazı oyuncuları saldırı olarak algılayıp engellemesi muhabbetinin hala devam ettiği düşüncesindeyim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Firewall geliştirme hk
Bende tam yorum atacaktımThe Professiona͏l yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 9:50 pm Bir gelişme var mı? Az önce yine sunucu durumuna bir bakayım dedim 20 kişilerde sürünüyordu ve sonra 5 dakika içinde hızlıca 32 kişi oldu tekrar. Bu inişler çıkışlar hızlı yaşanıyor... birden 32 kişi olabildiği gibi birden 20 kişiye de düşebiliyor normalde düşüşler 32-27 arası yaşanırken artık 19-32 arasında yaşanıyor bu hiç normal değil... Beklemedeyim.
şuan bu saatlerde sunucumda sadece 10 oyuncu bulunuyor
1 haftadır 00:00 civarlarında dahi 18-22 oyuncu olduğunu görebilirsiniz
son 4-5 günün doluluğu ile karşılaştırırsanız bir problem olduğunu göreceksiniz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming