Senin actıgın butun konuları gene sen çözüyosun bosuna konu acma iyi forumlar.Habil yazdı: Cmt Eyl 01, 2018 12:14 pmYozgatle yazdı: Cmt Eyl 01, 2018 7:17 amBurası forum burda görüşlerimi diyebilirim senin açtıgın bütün konularda yorum alarak konuyu kilitleyin yazıyosun.Habil yazdı: Cmt Eyl 01, 2018 2:17 am
Pardon sen ömer tellimisin yada csduragi yetkilisimisin sorunun ne bidaha benim konuma cvp atıp beni rahatsız etmezsen sevinirim!!!!
çözülen konunun açık kalmaması gertektigi için öyle yazıyorum
adminlikler çalışmıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
adminlikler çalışmıyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
adminlikler çalışmıyor
O zman boşa konu açma.Habil yazdı: Cmt Eyl 01, 2018 12:14 pmYozgatle yazdı: Cmt Eyl 01, 2018 7:17 amBurası forum burda görüşlerimi diyebilirim senin açtıgın bütün konularda yorum alarak konuyu kilitleyin yazıyosun.Habil yazdı: Cmt Eyl 01, 2018 2:17 am
Pardon sen ömer tellimisin yada csduragi yetkilisimisin sorunun ne bidaha benim konuma cvp atıp beni rahatsız etmezsen sevinirim!!!!
çözülen konunun açık kalmaması gertektigi için öyle yazıyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
adminlikler çalışmıyor
Seni dinlemeye mecbur degiliz
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
KONUYU KİLİTLERMİSİNİZ .
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
KONUYU KİLİTLERMİSİNİZ .
Linklerini gizle |
-
adminlikler çalışmıyor
Foruma istediği zaman yazabilir, istekte bulunabilir ama biz de tabiki de ilk önce bildiği gördüğü şeyleri araştırarak bulsun ondan sonra konu açsın isteriz. Şu an yaptığınız çok saçma kavgaya gerek yok.
Linklerini gizle |