Yetkililere Özel Bind
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Yetkililere Özel Bind
Herkese iyi forumlar. Kendi belirleyeceğimiz yetki harfine sahip yetkililerin kullanabileceği bind oluşturma eklentisi var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkililere Özel Bind
CSDurağında bind olayı tamamen yasaklı. Alternatif olarak clientte def olarak olan tuşları oyun içinde yönlendirebilirsiniz.
"bind oluşturma eklentisi var mı?" bind oluşturma eklentisi?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yetkililere Özel Bind
Peki bunu jbmenude falan kullanamazmıyız.emirakpinar yazdı: Cum Ağu 31, 2018 12:59 am CSDurağında bind olayı tamamen yasaklı. Alternatif olarak clientte def olarak olan tuşları oyun içinde yönlendirebilirsiniz.
Benim bildiğim oluyor o yüzden eklentisi olmazmı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkililere Özel Bind
Kullanabilirsiniz.123emrullah1234 yazdı: Cum Ağu 31, 2018 1:01 am Peki bunu jbmenude falan kullanamazmıyız.
Benim bildiğim oluyor o yüzden eklentisi olmazmı
Z- radio1
X- radio2
C- radio3
B- buy
N- nightvision
M- chooseteam gibi gibi v.s
Örnek eklenti:
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
register_clcmd("radio1","redbull")
register_clcmd("nightvision","jbmenu")
register_clcmd("radio2","ts3")
}
public redbull(id)
client_cmd(id,"say /redbull")
public jbmenu(id)
{
if(get_user_team(id)==1) {
client_cmd(id,"say /jbmenu")
}
else {
client_cmd(id,"say /ctmenu")
}
return PLUGIN_HANDLED
}
public ts3(id)
client_cmd(id,"say /ts3")
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yetkililere Özel Bind
Tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum. Israrla vurgulayarak ne yapmak istediğinize de anlam veremedim. Herkes sizin gibi değil. Yoksa bu yorumumu da mı silersiniz?emirakpinar yazdı: Cum Ağu 31, 2018 12:59 am CSDurağında bind olayı tamamen yasaklı. Alternatif olarak clientte def olarak olan tuşları oyun içinde yönlendirebilirsiniz.
Linklerini gizle |
Yetkililere Özel Bind
Yorumu silen benim. Emir yanlış bir şey söylemedi ama siz farklı bir şekilde anlamak istediniz. Sanırım daha tam olarak ne istediğinizi de bilmiyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Yetkililere Özel Bind
Ne istediğimi gayet iyi biliyorum. Anlatımım biraz belirsiz olabilir, iyi forumlar.Yek'-ta yazdı: Cum Ağu 31, 2018 2:34 am Yorumu silen benim. Emir yanlış bir şey söylemedi ama siz farklı bir şekilde anlamak istediniz. Sanırım daha tam olarak ne istediğinizi de bilmiyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yetkililere Özel Bind
Zaten csduragi serverlerinde bind kullanımı kapatılmış halde sma ile oluyor sadece.
Sen herhalde yeni bir eklenti gibi birşey istemişsin bir menü açılacak ve istediği kişi ya da herkesin konsoluna
bind z "say /redbull" gibi komutlar yazdırsın diyorsun
Sen herhalde yeni bir eklenti gibi birşey istemişsin bir menü açılacak ve istediği kişi ya da herkesin konsoluna
Linklerini gizle |
-
Yetkililere Özel Bind
Konsoldan "adminmenu" yazılarak açılan bir menümüz var. Örnek olarak yetkili "K" tuşuna tıkladığında eklenti ile konsola "adminmenu" yazdırarak menüyü açabilmesini sağlamak istiyoruz. Fakat sadece bizim belirleyeceğimiz yetki harfi veya harflerine sahip olan yetkili "K" tuşuna basabilmeli. Umarım daha ayrıntılı anlatabilmişimdir.123emrullah1234 yazdı: Cum Ağu 31, 2018 9:27 am Zaten csduragi serverlerinde bind kullanımı kapatılmış halde sma ile oluyor sadece.
Linklerini gizle |