Teamspeak3 Plugini Acil
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Teamspeak3 Plugini Acil
Arkadaslar Benim kendi ts3 üm var adamları oraya yönlendiricem acil yardım edicek varmı yapıyorum hatalı cıkıyor hata veriyor reklamsız ts3 plugin mağdur olmak istemiyorum 2 ayı var ts3 mün boyle olcanı bilseydim alırdım csduragi ts3ünden ama malesef mağdur kalırım lütfen bi çare bulun.
Link: | |
Linklerini gizle |
Teamspeak3 Plugini Acil
Bu sunucunun müşterisiyseniz , csduragi sunucularından (cs,ts3) başka sunucu kullanmak ve ilgili yardım istemek yasaktır.
Ayrıca serverlere kurulu ts3 plugininden ayrı ts3 plugini kurulamaz.
Ayrıca serverlere kurulu ts3 plugininden ayrı ts3 plugini kurulamaz.
Linklerini gizle |
-
Teamspeak3 Plugini Acil
Öyle bişeymi var kardeşim zorunlu ts3 mü satın alıcaz kendi 2 aylık ts3 üm varken eskiden cs duraginda böyle bişi yoktu
Linklerini gizle |
Teamspeak3 Plugini Acil
Csdurağına kaydolduğunuz andan itibaren hizmet sözleşmesindeki her maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Fakat ts3 ünün reklamını serverde otomatik yapacak bir plugin yada say reklamlarına koymaz isen pek sıkıntı çıkartacaklarını sanmıyorum.
Linklerini gizle |
-
Teamspeak3 Plugini Acil
tamam zaten öyle ts3 plugini yokki suan csduragina uyan
Linklerini gizle |
Teamspeak3 Plugini Acil
Csd'nin yüklü gelen ts3 plugini hariç başka bir ts3 plugini kuramazsiniz. Kural ihlalidir.
Linklerini gizle |
Teamspeak3 Plugini Acil
CSDurağı server kuralları gereği serverların CSDurağı TS3'leri dışında başka bir TS3 ip adresini kullanmaları yasaktır. Kullanan serverlar ilk olarak uyarılır, ardından serverları ellerinden alınır.
Linklerini gizle |
Teamspeak3 Plugini Acil
Kısacası csd den başka bir ts3 serveri bu sunucuda kullanamazsınız.
Linklerini gizle |