#BedavaTS3specified yazdı: Prş Ağu 30, 2018 1:50 amBunu 3-4 sene önce yapsaydı hak verebilirdim, ama şuan ts3den üstün discord varENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 1:25 amKendi kuyusunu kazmıyor. Doğru olan en iyi adımını atıyor. Beleşe kaçan insanları adam akıllı emeğin karşılığını vermesi için zorunlu kıldı.!berk!23 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 1:20 am Bi konuyu okuyacaktim okumaktan bezdirdirdiniz insanı..
Ts3 ise kendi kuyusunu kazmaya devam etsin.![]()
Team Speak Sunucularının Durumu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Yenı Konu Acıcaktım ama buradan yazmaya karar verdım+
TEAMSPEAK 3 ACILISTA GELEN GUNCELLEME YAZISI HAKKINDA
Bilmiyorum arkadaşlar yapabilir misiniz bazı uygulamalarda update dosyasını sılınce uygulamayı actıgımızda artık guncelleme ıstemıyordu acaba boyle bir şey mümkün mü en azından bunu yapıp ts3 indirme linki ni csduragı sayfasına eklersek durumu kurtarabılırız bence
TEAMSPEAK 3 ACILISTA GELEN GUNCELLEME YAZISI HAKKINDA
Bilmiyorum arkadaşlar yapabilir misiniz bazı uygulamalarda update dosyasını sılınce uygulamayı actıgımızda artık guncelleme ıstemıyordu acaba boyle bir şey mümkün mü en azından bunu yapıp ts3 indirme linki ni csduragı sayfasına eklersek durumu kurtarabılırız bence
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE