Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Team Speak Sunucularının Durumu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 7:40 pm Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben katılmıyorum, saldırı sizin yiyeceğiniz şey. Eğer düzgün insanlara yetki verirseniz emin olun saldırı olmaz. Yetkileri çok yüksekten başlatıp 2 haftada Yönetime adam alırsanız işiniz iştir. Ben yönetime geçecek adamdan numarasını dahi alıyorum, wp den özel olarak konuşup her hafta bilgisayarına bakıyorum.

Katılanlar benim gözümde şu an saldırı yiyen insanlar, herkese yetki veren insanlar. Örneğin @Ayaz Hepyek kusura bakma ama sen her gelen kıza yetki verip 1 haftada ortaklığa kadar çıkarırsan saldırıdan burnun çıkmaz.

Emirhan sana gelirsek, CSDurağında kast ettiği logu sen anlamadın, ben seni anladım ama. Senin dediğin log başkaydı ARZ'ın dediği log başkaydı.
Bir dogru yazdım die konuyu nerden nereye sokdun ve Bu konunun bayanlarla ne alakası var konuyu nerden nereye tasiyorsun dha acik anlatirmisin sanki bayanlardan saldiri yemisim gibi konusuyorsun ve saldiri atan kisiler icinizden deil dısardan gelem ve cekemiyen insanlardan yalan yok düsman var her insanin hayatında elbetki cekemiyen 1 insan vardir bunu sen bilemiyorsan senin sorunun yorumlarını kendine sakla burda yetkiliymis gibi yorum yapman sacma geldi bana agresifliginiz çözmüs deilim insanı sagutuyorsunuz .
En son Ayaz Hepyek tarafından Çrş Ağu 29, 2018 8:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Insanlar artik serverden /ts3 yaparak tsye baglanıp slot ve ya komutculik alip saat kasarak ve ya ilgilenip yetkisi yukseliyor nerden bilicem saldiri aticani biraz mantikli düşünün adam 4 ay bekler yetkisini yukselmesini sonradan saldırı atmasını.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

@Ayaz Hepyek ne yetkili gibi yorumumu gördün? Senin serverinden yanıma gelen arkadaşlar bana kendileri söylüyor kız nicki ile gelip mic basmayan kişide bile yetki olduğunu bu örneği veriyorum ben de.

Herkese açık bir forum olduğundan istediğim şeyi söyleyebilme hakkım var küfür ve argo olmadığı sürece. Bayanlara taşıma muhabbeti de ne örneğin anlamını biliyor musun sen?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

emrederin1906
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen emrederin1906 »

aynen katılıyorum herkes kendi işine baksın konunun kızla ve saldırıyla alakası yok bole konularada gerek yok boş yere konu açıyorsun

?-->HellForce Gaming<--?
|İletisim Adreslerim|;
[Server İp];213.238.173.46
[TeamSpeak 3 İp];Ts57.CsDuragi.CoM

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Mesaj gönderen Yozgatle »

Arkadaşlar herkez kendi boş yorumunu silsede yetkililere gerek kalmasa.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Kill To Live
Server Ip/DNS: cs14.csduragi.com
Clan İsmi: ROGGamingPRO

Mesaj gönderen Kill To Live »

Teamspeak3 kullanılmaz hale gelirse counter strike 1.6 ve buna benzer diger online oyunlarda dahil tamamiyle bitmiş olur... herşeyin hayirlisi olsun diyelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

Mesaj gönderen 'Ramazan »

@Ayaz Hepyek @alpersoylu34 Beyler konu dışına çıkmadan ya konuyu takip edelim ya da başlığı değiştirelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

!berk!23
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen !berk!23 »

Bi konuyu okuyacaktim okumaktan bezdirdirdiniz insanı..

Ts3 ise kendi kuyusunu kazmaya devam etsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

!berk!23 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 1:20 am Bi konuyu okuyacaktim okumaktan bezdirdirdiniz insanı..

Kendi kuyusunu kazmıyor. Doğru olan en iyi adımını atıyor. Beleşe kaçan insanları adam akıllı emeğin karşılığını vermesi için zorunlu kıldı. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

ENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 1:25 am
!berk!23 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 1:20 am Bi konuyu okuyacaktim okumaktan bezdirdirdiniz insanı..

Kendi kuyusunu kazmıyor. Doğru olan en iyi adımını atıyor. Beleşe kaçan insanları adam akıllı emeğin karşılığını vermesi için zorunlu kıldı. :D
Bunu 3-4 sene önce yapsaydı hak verebilirdim, ama şuan ts3den üstün discord var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli