Şuan bilmeden yorumu siz yapıyorsunuz. Şikayet bölümüne ufakta olsa göz atsaydınız log tutulduğunu bilirdiniz.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:43 pmNiye umuyorsun? Saldırı gelmesini istemek iyi bir şey değil bence? Ayrıca csdurağı öyle log tutmuyor? Yasaklama olayı bambaşka bir şeydir. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.ARZ* yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 3:52 pm Ama dışarıdan ts3 alırsak ts3 saldırıları çoğalır diye umuyorum. CSDurağındaki gibi logları olmiyacagi için saldırı atanlarin yasaklanma riskide olmuyacak ve sıkıntılar artıcak.
Team Speak Sunucularının Durumu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Bir kere şu forumda yorum atcam die yorum yapma.Sanki her seyi sen biliyosun Arz senden daha cok sey biliyor emin ol forumda kavga etmeye yer arama yasak bu forumdaEmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:43 pmNiye umuyorsun? Saldırı gelmesini istemek iyi bir şey değil bence? Ayrıca csdurağı öyle log tutmuyor? Yasaklama olayı bambaşka bir şeydir. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.ARZ* yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 3:52 pm Ama dışarıdan ts3 alırsak ts3 saldırıları çoğalır diye umuyorum. CSDurağındaki gibi logları olmiyacagi için saldırı atanlarin yasaklanma riskide olmuyacak ve sıkıntılar artıcak.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Arza bende katılıyorum.ARZ* yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 6:26 pmİlk olarak sana hesap vericek değilim ama mademki merak ediyorsun cevap vereyim bende.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:43 pmNiye umuyorsun? Saldırı gelmesini istemek iyi bir şey değil bence? Ayrıca csdurağı öyle log tutmuyor? Yasaklama olayı bambaşka bir şeydir. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.ARZ* yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 3:52 pm Ama dışarıdan ts3 alırsak ts3 saldırıları çoğalır diye umuyorum. CSDurağındaki gibi logları olmiyacagi için saldırı atanlarin yasaklanma riskide olmuyacak ve sıkıntılar artıcak.
Evet umuyorum,düşünüyorum çünkü şuan da ts3 adresime saldırı atmaya çalışan klanlar var ellerine yetki gecse dahi şuanda saldırı atamıyorlar çünkü yasaklanma korkuları var eğer ki ts3leri dışarıdan alırsak böyle bi korkuları kalmıyacak ve saldırıcaklar bu sadece benim klanim için geçerli değil büyük ihtimal çogu klanda olur bu durum. Logdan kastığım ise altta paylaştığım linkteki ömer beyin yorumuna bakarsan saldırı atan kişinin yetkisini gosteriyor o sebeple log dedim.
-sikayet-bolumu/cs35-victory-gaming-serv ... hilit=Cs35
Linklerini gizle |
-
Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben katılmıyorum, saldırı sizin yiyeceğiniz şey. Eğer düzgün insanlara yetki verirseniz emin olun saldırı olmaz. Yetkileri çok yüksekten başlatıp 2 haftada Yönetime adam alırsanız işiniz iştir. Ben yönetime geçecek adamdan numarasını dahi alıyorum, wp den özel olarak konuşup her hafta bilgisayarına bakıyorum.
Katılanlar benim gözümde şu an saldırı yiyen insanlar, herkese yetki veren insanlar. Örneğin @Ayaz Hepyek kusura bakma ama sen her gelen kıza yetki verip 1 haftada ortaklığa kadar çıkarırsan saldırıdan burnun çıkmaz.
Emirhan sana gelirsek, CSDurağında kast ettiği logu sen anlamadın, ben seni anladım ama. Senin dediğin log başkaydı ARZ'ın dediği log başkaydı.
Katılanlar benim gözümde şu an saldırı yiyen insanlar, herkese yetki veren insanlar. Örneğin @Ayaz Hepyek kusura bakma ama sen her gelen kıza yetki verip 1 haftada ortaklığa kadar çıkarırsan saldırıdan burnun çıkmaz.
Emirhan sana gelirsek, CSDurağında kast ettiği logu sen anlamadın, ben seni anladım ama. Senin dediğin log başkaydı ARZ'ın dediği log başkaydı.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Haklısın ancak benim anlatmak istediğim şu örnek veriyorum yanlış anlama. Örneğin şuan da sana yetki versem belki ts3ümde hiç bişey yapmazsın klanini göz onune alarak. Ama bu yasak olmasa yapsan bişey kaybetmiyecegin için yapabilirsin. Sana yaparsın/yapmazsın demiyorum örnek olarak verdim tekrardan yanlış anlama. Anlattigim konuyu yapabilicek kişiler var tabiki bu bizim sorumluluğumuzda ama csdurağında yasak olduğu için söyledim. Iyi forumlar.alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 7:40 pm Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben katılmıyorum, saldırı sizin yiyeceğiniz şey. Eğer düzgün insanlara yetki verirseniz emin olun saldırı olmaz. Yetkileri çok yüksekten başlatıp 2 haftada Yönetime adam alırsanız işiniz iştir. Ben yönetime geçecek adamdan numarasını dahi alıyorum, wp den özel olarak konuşup her hafta bilgisayarına bakıyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 98
- Server Ip/DNS: cs28.csduragi.com
- Clan İsmi: TEAM GETHİNG
- İletişim:
Beyler ts3 firmam vardı her türlüsünden anlıyorum ömer tellinin dedigi gibi imkansız çünkü şuanda hiç biri sunudu ve ts3 te yeni sürüm girişi yok zaten ts3 kendisi bilgilendirme yapmıştı lisanssız tüm sunucuları etkisiz hale getiricez diye bunun çözümüde yok farklı sunucular Discord sistemine geçti bile Ömer beyler şuanda kendi sunucunuzu kullanmanıza izin versede kullanamıcaksınız lisansi alamıcaksınız çünkü 

Çözümüde yok discorda yıl sonu paralı yapıyor bunun yüzünden o yüzden bence kendilerine özel konuşma programı tasarlaması gerek csduragi ve onun gibi firmaların geçmiş olsun herkese 
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bizde bir ts var 3.2.1 ile girebiliyoruz hocam lisansliymis herhalde. Kendi sunucumuzu kullanma iznimiz gelirse oraya geccez.Habil yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 8:01 pm Beyler ts3 firmam vardı her türlüsünden anlıyorum ömer tellinin dedigi gibi imkansız çünkü şuanda hiç biri sunudu ve ts3 te yeni sürüm girişi yok zaten ts3 kendisi bilgilendirme yapmıştı lisanssız tüm sunucuları etkisiz hale getiricez diye bunun çözümüde yok farklı sunucular Discord sistemine geçti bile Ömer beyler şuanda kendi sunucunuzu kullanmanıza izin versede kullanamıcaksınız lisansi alamıcaksınız çünküÇözümüde yok discorda yıl sonu paralı yapıyor bunun yüzünden o yüzden bence kendilerine özel konuşma programı tasarlaması gerek csduragi ve onun gibi firmaların geçmiş olsun herkese
![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Arzın dediği gibi düşman olanlar servere ajan salıyor. İlerleyen zamanlarda yetkisi artıyor, artıyor ve sonuç olarak her şekilde saldırı atılıyor. İster 1 hafta ister 1 ay ister 3 ay her türlü saldırı atıyorlar. Alper sende haklısın ama EmirhanBeyBeta konuyu tam kavrayamadı.alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 7:40 pm Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben katılmıyorum, saldırı sizin yiyeceğiniz şey. Eğer düzgün insanlara yetki verirseniz emin olun saldırı olmaz. Yetkileri çok yüksekten başlatıp 2 haftada Yönetime adam alırsanız işiniz iştir. Ben yönetime geçecek adamdan numarasını dahi alıyorum, wp den özel olarak konuşup her hafta bilgisayarına bakıyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 98
- Server Ip/DNS: cs28.csduragi.com
- Clan İsmi: TEAM GETHİNG
- İletişim:
Türkiyede bitane firma var zaten oda fransa lokasyon kullanıyor onların lisansı var dogrudur
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Sonuna kadar Haklı.alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 7:40 pm Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben katılmıyorum, saldırı sizin yiyeceğiniz şey. Eğer düzgün insanlara yetki verirseniz emin olun saldırı olmaz. Yetkileri çok yüksekten başlatıp 2 haftada Yönetime adam alırsanız işiniz iştir. Ben yönetime geçecek adamdan numarasını dahi alıyorum, wp den özel olarak konuşup her hafta bilgisayarına bakıyorum.
Linklerini gizle |