Team Speak Sunucularının Durumu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Herseyin hayırlısı tek umudumuz herseyin düzelmesi hellforce klanı olarak beklemedeyiz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Şimdi bu oluşturduğum dc sunucusu maximum kaç kişiyi alıyor, premiumu alınca kaç kişiye yükseliyor ve premium ne kadar bilgisi olan varmı?

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
- İletişim:
Ama discordda klanini yönetemezsin rahat degil.
Linklerini gizle |
-
eğer ts3 'ü kullanamıyor isek yeni bir sistem ile insanları /dc komutuyla discora çekersek daha mantıklı olabilir. @Yozgatle Discordda klanı çok rahat yönetirsin kardeşim eğer discordda odaları rolleri vs. ayarlarsan çok rahat yönetirsin emin ol. neyse böyle bir sistem getirilirse iyi olacağını düşünüyorum bu da benim fikrim saygılarımla.. [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Discord cok degişime geliyor ins Ömer abi halleder şu tsyi sorun çözülmezse kendi sunucu tsmi kullancaz.Natre yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 8:57 am eğer ts3 'ü kullanamıyor isek yeni bir sistem ile insanları /dc komutuyla discora çekersek daha mantıklı olabilir. @Yozgatle Discordda klanı çok rahat yönetirsin kardeşim eğer discordda odaları rolleri vs. ayarlarsan çok rahat yönetirsin emin ol. neyse böyle bir sistem getirilirse iyi olacağını düşünüyorum bu da benim fikrim saygılarımla.. [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Çözümü burada daha ne soruyorsunuz?Yek'-ta yazdı: Sal Ağu 28, 2018 7:09 pm Herkes ts3 lisans problemine sunucu bazlı bakmış. Bu blacklist zımpırtısını bilgisayarda ki işletim sistemlerimde yapacağınız ufak bir ayar ile kaldırabiliyorsunuz. Bu ayarı android cihazlarda da yapabiliyorsunuz. Crack gibi düşünün. Yok olmaz demeyin çünkü yıllardır CS 1.6 yı crackli oynuyorsunuz. Bundan sonraki adım bu olur. Kullanılır iken yine eski sürüm kullanılır.
Linklerini gizle |
-
2016'dan beri tsyi güncellemedim.omar yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:02 amÇözümü burada daha ne soruyorsunuz?Yek'-ta yazdı: Sal Ağu 28, 2018 7:09 pm Herkes ts3 lisans problemine sunucu bazlı bakmış. Bu blacklist zımpırtısını bilgisayarda ki işletim sistemlerimde yapacağınız ufak bir ayar ile kaldırabiliyorsunuz. Bu ayarı android cihazlarda da yapabiliyorsunuz. Crack gibi düşünün. Yok olmaz demeyin çünkü yıllardır CS 1.6 yı crackli oynuyorsunuz. Bundan sonraki adım bu olur. Kullanılır iken yine eski sürüm kullanılır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: TS3.Jessinary.COM
- Clan İsmi: JessinaryClanJB
Benim bir sorum olucak @ÖmerTelli eğer bu lisans sorunları yüzünden teamspeak3 satışıni bitirirseniz herkes kendine ait discord raidcall vs geçerse ts3 lisanslı şekilde satın alan kişilere ts3 yönlendirme izini verilicekmi şahsen biz öyle yapmayı planlıyoruz dışardan aldığımız kendimize ait ts3e geçebilirmiyiz?
Linklerini gizle |