Team Speak Sunucularının Durumu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Aynı şey olmak üzere galiba 2015-2016 yılında csduragi teamspeak sunucuları yoktu diye hatırlıyorum ozamanlar başka bilişimden açmak zorunda kalıyorduk gerçi o sunucularda da hep çökmeler oluyordu idare edemiyorduk bana göre csduragi teamspeak sunucuları idare edilebiliyor umarım bu sorun kısa sürede düzelir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Ömer bey peki farklı sunucudan ts3 açma izni olursa ne zaman olur ts3ler blacklist'e düşmeden yapılırsa çok iyi olur oyuncu kaybı yaşamayız.
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] şuan için bence TeaSpeak kullanmalısınız. Sonraki çıkaracakları sürümde birçok hataları onaracaklarını söylüyorlardı kontrol etmenizde fayda var
Eğer TeaSpeak a geçirirseniz bu kodları kullanmanızda fayda var
Eğer TeaSpeak a geçirirseniz bu kodları kullanmanızda fayda var
Kod: Tümünü seç
127.0.0.1 accounting.teamspeak.com
127.0.0.1 backupaccounting.teamspeak.com
127.0.0.1 ipcheck.teamspeak.com
127.0.0.1 weblist.teamspeak.com
En son zanix35 tarafından Sal Ağu 28, 2018 11:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Bu sorunun blacklist ile bir alakası yokki almış olduğunuz ts3de crackli olacağı için orayada giriş yapılamaz hale gelecekARZ* yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:09 pm Ömer bey peki farklı sunucudan ts3 açma izni olursa ne zaman olur ts3ler blacklist'e düşmeden yapılırsa çok iyi olur oyuncu kaybı yaşamayız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Kardeşim biz kurtarmaya çalişiyoruz sen yıktın ortaligiMetecan Bey yazdı: Sal Ağu 28, 2018 9:15 pm Ömer bey misal serverde /ts3 yazpı ts3 e bağlanıyordu bu alternatif kulanırsak yani dc , rc vs /dc veya /rc yazıp bağlanma nasıl olucak ?

Linklerini gizle |
-
Kendimize ait önceden aldığımız bi yer mevcut o sebep ile söyledim.zanix35 yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:19 pmBu sorunun blacklist ile bir alakası yokki almış olduğunuz ts3de crackli olacağı için orayada giriş yapılamaz hale gelecekARZ* yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:09 pm Ömer bey peki farklı sunucudan ts3 açma izni olursa ne zaman olur ts3ler blacklist'e düşmeden yapılırsa çok iyi olur oyuncu kaybı yaşamayız.
Linklerini gizle |
-
Ömer Telli abimiz her zaman dürüst bir abimizidir helal olsun , eski sürüm indirin ben ts3 ü güncellemedim hata almıyorum.Eski fakir ts3 geride kaldı beyler...

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Aman IRC kaldı mı Yekta yav? Abazalar tarafından basıldı en son bütün sunucular.
Linklerini gizle |
-
Lisansınız varsa ancak kullanabiliyorsun eğer yoksa zaten onada giriş yapılamayacakARZ* yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:34 pmKendimize ait önceden aldığımız bi yer mevcut o sebep ile söyledim.zanix35 yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:19 pmBu sorunun blacklist ile bir alakası yokki almış olduğunuz ts3de crackli olacağı için orayada giriş yapılamaz hale gelecekARZ* yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:09 pm Ömer bey peki farklı sunucudan ts3 açma izni olursa ne zaman olur ts3ler blacklist'e düşmeden yapılırsa çok iyi olur oyuncu kaybı yaşamayız.
Linklerini gizle |
-
Dediğim gibi bi arkadaşım bu işle ugraşmakta "MEVCUT" diye biliyorum hayırlısı. Csdurağında olsa daha iyi olur ama bakalim bekliyoruz hayırlısı.zanix35 yazdı: Sal Ağu 28, 2018 11:57 pmLisansınız varsa ancak kullanabiliyorsun eğer yoksa zaten onada giriş yapılamayacak

Linklerini gizle |