Team Speak Sunucularının Durumu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 92
@'Ramazan kendini kurtarırsın hocam. Fakat herkes kurtaramaz bu herkes için bir sorun. Genel bir çözüm yolu bulunup paylaşılmalı ki herkes bundan yararlanabilsin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Ömer Bey Tekrar Tekrar düşünüyorum'da aklıma bişey gelmedi hiçmi çare yok ? sizin aklinizda.Ömer TELLİ yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:36 pmLisans sistemi bu şekilde çalışmamakta.EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:33 pm Şu soruyu sormak istiyorum, 1 lisansı bir ip adresini kurup o ip adresinden kurulan portlar lisanslı olmaz mı?
1 ip adresine lisansı alıp kurduğunuzda portlarla açtığınız ts3lerde lisanstan yemekte.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Çok saçma bir şey yapmış teamspeak, kendi ayağına sıkmış diyebiliriz. Ancak, bu durumda csdurağının firma olarak kendi durumunu düşünmek durumunda. (Yalamıyorum arkadaş Saldırmayın) bu durumda ya Discord geçer kullanıcılar, - ki Discord daha iyi, alışma konusu önemli - olmadı raidcall da takılırızm
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Telefonlardan hala info olarak girebiliyorum bunun nedeni nedir birisi açıklayabilirmi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
TS giderse ventrilo var kardeşimhidrojenbey yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:02 pm Cs 1.6 'nın genel klanları ts3 e alıştığından discord hem zor hemde kullanışsız gelicektir üyelere, ne desem bilemiyorum kafam da karıştı Ömer Bey en iyisini bilir sonuçları beklemekteyiz

Linklerini gizle |
-
Ventrilo Discord kadar bile bilinmiyor . Alişmak zor gelecektir buda kayitli oyuncu sayisini düşürecektir .ShooTeR yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:50 pmTS giderse ventrilo var kardeşimhidrojenbey yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:02 pm Cs 1.6 'nın genel klanları ts3 e alıştığından discord hem zor hemde kullanışsız gelicektir üyelere, ne desem bilemiyorum kafam da karıştı Ömer Bey en iyisini bilir sonuçları beklemekteyiz![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
raidcall çok saçma olur hem onun acisindanda cs den RC ye adam çekmek cok zor sadece kendi adamlarini cekebilirisn oda jailciler icin cok zordur procular icin kolaydir belki zaten RC Kullanicilari metin2 vb oyunlar icindir discord kullanmasida imkansizdir discord zaten youtuberler fln kullaniyor para vermek istemeyenler taki bazilari biz öderiz fln diyen ts3 kirasini o fiyata diyorsa bence olmaz 1 kisi 2 kisi 3 5 kisi odeyebilir burda ömer beye ve ekibimize destek icin yaninda olmaktir bunun cozumu en kisa zamanda yapilir inşallah
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Venti oldlar bilir newler ıhbyfurkan4242 yazdı: Sal Ağu 28, 2018 7:01 pmVentrilo Discord kadar bile bilinmiyor . Alişmak zor gelecektir buda kayitli oyuncu sayisini düşürecektir .ShooTeR yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:50 pmTS giderse ventrilo var kardeşimhidrojenbey yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:02 pm Cs 1.6 'nın genel klanları ts3 e alıştığından discord hem zor hemde kullanışsız gelicektir üyelere, ne desem bilemiyorum kafam da karıştı Ömer Bey en iyisini bilir sonuçları beklemekteyiz![]()

Linklerini gizle |
-
Demek istedigim bunla çelişiyor zatenShooTeR yazdı: Sal Ağu 28, 2018 7:07 pmVenti oldlar bilir newler ıhbyfurkan4242 yazdı: Sal Ağu 28, 2018 7:01 pmVentrilo Discord kadar bile bilinmiyor . Alişmak zor gelecektir buda kayitli oyuncu sayisini düşürecektir .![]()

Linklerini gizle |
Herkes ts3 lisans problemine sunucu bazlı bakmış. Bu blacklist zımpırtısını bilgisayarda ki işletim sistemlerimde yapacağınız ufak bir ayar ile kaldırabiliyorsunuz. Bu ayarı android cihazlarda da yapabiliyorsunuz. Crack gibi düşünün. Yok olmaz demeyin çünkü yıllardır CS 1.6 yı crackli oynuyorsunuz. Bundan sonraki adım bu olur. Kullanılır iken yine eski sürüm kullanılır.
Linklerini gizle |