Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
oCezaMelegi yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:26 pm
Ömer Bey Teamspeak 3 programına yakın bir program yapmaya ne dersiniz
Yapilirsa Bile oyunculari aliştirmasi zor olur gibi.
Ts3 gibi zorunlu tutulursa bence herkes alışır. Olmaz da düşünce işte Hayel Kurmak bedava. Hatta cs 1.6 inerken beraber inse her sunucu da /ts3 komutuyla açılsa vs off be
oCezaMelegi yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:26 pm
Ömer Bey Teamspeak 3 programına yakın bir program yapmaya ne dersiniz
Yapilirsa Bile oyunculari aliştirmasi zor olur gibi.
Ts3 gibi zorunlu tutulursa bence herkes alışır. Olmaz da düşünce işte Hayel Kurmak bedava. Hatta cs 1.6 inerken beraber inse her sunucu da /ts3 komutuyla açılsa vs off be
hidrojenbey yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:20 pm
Şu zamandan sonra discord a geçiş sağlamakta olmaz geriye tek bir çare kalıyor o zaman dışardan ts3 kullanımına izin verilmesi
Dışarıdakide şikayet edilir ise kara listeye düşücek.
Anlatamadım sanırım , olayın blacklist ile vs bir alakası yok. Dışarıdan ts3 eklemenize izin verdiğimizde nereden hizmet alıp ekleyeceksiniz ?
Ülkemizdeki satıcıların hepsi lisanssız satış yapmakta, onlarda bizle aynı sorunu yaşıyor. Güncel teamspeak3 ile hiç birine bağlantı sağlayamazsınız.
Açıkçası lisans sağlayan firmalar var, ama yanılmıyorsam CSDurağı'nda 255 tane adres var. Bu kadar adres içinde 160 clan olsa bu kadar clan'a lisans sağlayabilecek bi yer yok.
512 kişilik ts3'ü 200 tl altına satıyorlarsa onlarda lisans sağlayamıyordur , müşterilerini kandırıyordur
EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Ağu 28, 2018 6:33 pm
Şu soruyu sormak istiyorum, 1 lisansı bir ip adresini kurup o ip adresinden kurulan portlar lisanslı olmaz mı?
tabii ki de hayır. Her port başına zaten 0.12$ para alınmakta.
Şu soruyu sormak istiyorum, 1 lisansı bir ip adresini kurup o ip adresinden kurulan portlar lisanslı olmaz mı?
Lisans sistemi bu şekilde çalışmamakta.
1 ip adresine lisansı alıp kurduğunuzda portlarla açtığınız ts3lerde lisanstan yemekte.
Anlatamadım sanırım , olayın blacklist ile vs bir alakası yok. Dışarıdan ts3 eklemenize izin verdiğimizde nereden hizmet alıp ekleyeceksiniz ?
Ülkemizdeki satıcıların hepsi lisanssız satış yapmakta, onlarda bizle aynı sorunu yaşıyor. Güncel teamspeak3 ile hiç birine bağlantı sağlayamazsınız.
Açıkçası lisans sağlayan firmalar var, ama yanılmıyorsam CSDurağı'nda 255 tane adres var. Bu kadar adres içinde 160 clan olsa bu kadar clan'a lisans sağlayabilecek bi yer yok.
512 kişilik ts3'ü 200 tl altına satıyorlarsa onlarda lisans sağlayamıyordur , müşterilerini kandırıyordur
Zaten "Ücretli(Gamer)" Lisans sağlayamıyor onlar da... NPL Lisans ile sunucu sağlıyorlar. Demek istediğim yani eğer CSDurağı başka firmalardan Teamspeak kullanmamıza izin verirse ben kendimi kurtarırım
tabii ki de hayır. Her port başına zaten 0.12$ para alınmakta.