Respect Gaming TeamSpeak3 Bot Atımı Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 46
- Clan İsmi: Janissary
Respect gaming'in TeamSpeak3'leri 46 kişi serverleri ise 10 Kişi altlarda 5 6 kişi var botları full yukarı atmışlar gerekilen yapılsın lütfen
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Gerekeni ne yapılsın, adamların TSsi isterse 10.000 bot atarlar size ne bundan? CS serveri değil bir şey değil kasmayın bu kadar.hayatbos yazdı: Prş Ağu 23, 2018 10:54 pm Respect gaming'in TeamSpeak3'leri 46 kişi serverleri ise 10 Kişi altlarda 5 6 kişi var botları full yukarı atmışlar gerekilen yapılsın lütfen
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
"CSD'de bot atmak yasak değildir. Sadece ayıptır." -Yek'-ta (A.K.A: CSmiLeFaCe)
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 46
- Clan İsmi: Janissary
ozaman respect gaming başarısız bot atan bir klan teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
kardeşim hayırdır sen kimsin klanımı kötülüyorsun burda bak neyin nesiysen çok boş yapan bir insansın zatende amacın ney senın seviyesizlikmi yapacaksın aslan parçası botlar senın gıbı işlerin amatör ligsinhayatbos yazdı: Prş Ağu 23, 2018 11:01 pm ozaman respect gaming başarısız bot atan bir klan teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
@Yek'-ta
Yekta hocam bu konuyu silermisin arkadaşın derdi ne anlamadım ama şikayetciyim yani bukadar hıncı varsa forum içerisinde klan kötülemek kurallara aykırı diye düşünüyorum konu kapatılmasını talep ediyorum.
Yekta hocam bu konuyu silermisin arkadaşın derdi ne anlamadım ama şikayetciyim yani bukadar hıncı varsa forum içerisinde klan kötülemek kurallara aykırı diye düşünüyorum konu kapatılmasını talep ediyorum.
Linklerini gizle |
-
Burası senin krallığın değil hiçbir klan'ı aşağılayamazsın.hayatbos yazdı: Prş Ağu 23, 2018 11:01 pm ozaman respect gaming başarısız bot atan bir klan teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
hocam bari birazcık gururu olsaydı 7 senedir csduragi ortamındayım neyin davasını yapıyorlar böyle anlamıyorum bayram bayram küfür etmedim zor zor birde adamları ts3 adresime gelip çocuk gibi sövüp kaçıyorlar birazcık ahlak ya ben neyi söylüyorumki daha bunların anneleri babaları saygıyı öğretmemiş bizmi örnek olacaz.iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Benim sunucuma sahte saldırı yapmıştın fakat ben affettim Enes..EnesReiS` yazdı: Prş Ağu 23, 2018 11:23 pmhocam bari birazcık gururu olsaydı 7 senedir csduragi ortamındayım neyin davasını yapıyorlar böyle anlamıyorum bayram bayram küfür etmedim zor zor birde adamları ts3 adresime gelip çocuk gibi sövüp kaçıyorlar birazcık ahlak ya ben neyi söylüyorumki daha bunların anneleri babaları saygıyı öğretmemiş bizmi örnek olacaz.iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
hocam o eskilerde kaldı ozamanlar benımle sorunu olan sunucularla sorunum vardı artık bu gibi işlere baş vurmuyorum eskiler yeniliklerle başlar eyw bro.iyi forumlar.Natre yazdı: Prş Ağu 23, 2018 11:26 pm
Benim sunucuma sahte saldırı yapmıştın fakat ben affettim Enes..
Linklerini gizle |