egolarını kendıne sakla bilader ayrica haddini bil bu tür uslupla forumda konusamazsın ayrıca senın serverinde ne gibi sıkıntılar varsa yoruma yazabılırsın onun dısında kımsenın ozgurlurlugune karısamazsın ergen derken suan yazdıkların 17-18 yaşlarda beyine sahip olabılır yaşın umrumda degılEmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 9:41 pm Ergenler ile uğraşıyorum. Moral düzeltme başlığımı burası? Yallah konu dışında eğlen. Bende sıkıntı çekiyorum burda senin boş yorumlarını görmek zorunda değiliz.
Server Çökmüyor Ama Panelde Böyle Gösteriyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Ego ne demek biliyor musunuz ki?
Benim yazmam gerekenleri insanlar yazmış, tekrar yazmama gerek yok. Konuya
":D"
"Ula riodjdjej"
Yazınca sorun çözüldü mü? Bal gibi boş yapıp birde yağ gibi üste çıkmayın.
Ayrıca ergenlik yaş ile alakalı değildir. Ki 17-18 yaşında olmanız ergen olmanızı engellemez.
"Ula riodjdjej"
Ayrıca ergenlik yaş ile alakalı değildir. Ki 17-18 yaşında olmanız ergen olmanızı engellemez.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
sen bu bilgilerle uzayda çıgır acarsın yakında bence bilim adam okulu okuEmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 9:51 pm Ego ne demek biliyor musunuz ki?
"Ula riodjdjej"

Linklerini gizle |
-
Tavsiyen için teşekkürler yılda 1.6 milyon okuyucuya makale yazıyorum ben sen kafana takma. Dahada yazmıyorum boş yoruma giriyor artık benimki de.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
aynen demekki çok boş yapmışsın heryerde , konuştuğun insanlar seni anlamamış kendi kendilerine bu nediyor diyorlar 10 yıldır cs yi boşuna oynamadık merak etme 2 kişi hak verdi zaten burda bana hesabın neyine. Market fişin kasiyerde unutma sonra geri iade edemezsin.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 10:00 pm Tavsiyen için teşekkürler yılda 1.6 milyon okuyucuya makale yazıyorum ben sen kafana takma. Dahada yazmıyorum boş yoruma giriyor artık benimki de.
Linklerini gizle |
-
Basit bir cümleyi anlayamayacak kadar zeka seviyen olmadığı için son yorumum olsun sana 

Linklerini gizle |
-
Seviyesiz insanları çok görmediğim için takmıyorum çünkü bir süre sonra bir şey söylüyon saniyesinde beyinden uçup gidiyor seninkiside aynı hikaye anlıyorum seni en iyisi sen biraz kitap oku okumak istiyon ama beceremiyon çünkü o hikayelerdeki harfler bile sana zor geliyor sana sen git bi alfabe öğren [BUDA SANA YORUMUM OLSUN ASLAN PARÇASI]EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 10:06 pm Basit bir cümleyi anlayamayacak kadar zeka seviyen olmadığı için son yorumum olsun sana![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Konuyu Dağıtmışlar Moderatörler nerede 

Linklerini gizle |
-
hocam bilmiyorum bir çocuk geldi konuya saçma sapan şeyler yazdı birde herkez ona laf atarken bu konuda gelip halada seviyesiz seviyesiz konuşuyor ben muhattap olmam zaten ama ordan küçük beyinle bu kadar papağan ağzını nerden buluyor anlamıyorum
Linklerini gizle |