saldırı değil bence bu bir olması gereken yoldan kaynaklanıyor kısa sürede çözülecektir bence beklemekteyiz.MarkWeLL yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:19 pmyurt dısına girişler kapalı denılmıştı kendini bilmez kişiler bayram seyran demeden saldırmaya devam edıyoAsilmert yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:13 pm Merhaba Csduragi ailesi,
Ben yurt disinda yasiyorum ve ne panele nede oyuna girebiliyorum, bu durum daha ne kadar surecek kesin bilgisi olan varmi ?
cs167.csduragi.com
Server Çökmüyor Ama Panelde Böyle Gösteriyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
Bende benden kaynakli saniyordum onjn icin bildirmiyordum meger herkesteymisYek'-ta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 3:35 pm Bu konuya doğrudan Ömer TELLİ nin bakması gerekmekte. Linki gönderdim, bugün bayramın 2. günü olduğu için geç cevap verecektir.
Linklerini gizle |
-
aynen kanka time out yapıyor ama saldırı değil bu yani öyle gözüküyor server çökmüyor panelde çökmüyor fazla sadece panel içindeki oyuncular bölümü ve ondan dolayı serverde sorunlar olmasıAyaz Hepyek yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:20 pm Suan serverimde saldiri var kick atiyor map degisiyor panel yavasligindan hicbirsey yapamiyorum
Linklerini gizle |
-
aynen hocam baya sıkıntılı,hatta bir arkadaş dayanamayıp serverını sıfırlamışDetermined yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:21 pmBende benden kaynakli saniyordum onjn icin bildirmiyordum meger herkesteymisYek'-ta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 3:35 pm Bu konuya doğrudan Ömer TELLİ nin bakması gerekmekte. Linki gönderdim, bugün bayramın 2. günü olduğu için geç cevap verecektir.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
bu tür konularda araştırmacı olmak gerek aslındaEnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:22 pmaynen hocam baya sıkıntılı,hatta bir arkadaş dayanamayıp serverını sıfırlamışDetermined yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:21 pmBende benden kaynakli saniyordum onjn icin bildirmiyordum meger herkesteymisYek'-ta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 3:35 pm Bu konuya doğrudan Ömer TELLİ nin bakması gerekmekte. Linki gönderdim, bugün bayramın 2. günü olduğu için geç cevap verecektir.![]()

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Genel sorunmu bilmiyom knk servere giren kick yiyor atiyor map degisiyorEnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:21 pmaynen kanka time out yapıyor ama saldırı değil bu yani öyle gözüküyor server çökmüyor panelde çökmüyor fazla sadece panel içindeki oyuncular bölümü ve ondan dolayı serverde sorunlar olmasıAyaz Hepyek yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:20 pm Suan serverimde saldiri var kick atiyor map degisiyor panel yavasligindan hicbirsey yapamiyorum
Linklerini gizle |
-
Genel sorunmu bilmiyom knk servere giren kick yiyor atiyor map degisiyor
[/quote]
kanka o çok ping olmasından dolayı oluyor büyük ihtimalle time out veriyor.
bendede hayırlı olsun admınlıkler pasıf oldu
[/quote]
kanka o çok ping olmasından dolayı oluyor büyük ihtimalle time out veriyor.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
kanka o çok ping olmasından dolayı oluyor büyük ihtimalle time out veriyor.EnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:27 pm Genel sorunmu bilmiyom knk servere giren kick yiyor atiyor map degisiyor

[/quote]
beklemekle omrumuz geçiyor

Linklerini gizle |
-
Plugins ini bazı satırları kendi kendine silindi acil tamamını atrmsnz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com