Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Ömer TELLİ yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 7:42 pm
Serverda kaç kişi olduğu gözükmüyor,oyuncular bölümüne girmiyor ve panelden servera komut gönderilmiyor. Başka bir sıkıntı var mı ?
Bunların dışında sorunsuz şekilde işlem yapabilmeniz lazım panelde.
Başka bir tarayıcı ile panele girin, oyuncular bölümüne tıklamadan işlemlerinizi yapmaya çalışın
Yetki yazınca aktif olmuyor
Serverda pingler bazen yükseliyor
Ve bazı oyuncularım time out hatası alıyor
Ömer TELLİ yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 7:42 pm
Serverda kaç kişi olduğu gözükmüyor,oyuncular bölümüne girmiyor ve panelden servera komut gönderilmiyor. Başka bir sıkıntı var mı ?
Bunların dışında sorunsuz şekilde işlem yapabilmeniz lazım panelde.
Başka bir tarayıcı ile panele girin, oyuncular bölümüne tıklamadan işlemlerinizi yapmaya çalışın
Yetki yazınca aktif olmuyor
Serverda pingler bazen yükseliyor
Ve bazı oyuncularım time out hatası alıyor
ömer beye onun gibi yazdım ama daha fazlasını yazdım sorunlar daha büyük
Asilmert yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 8:13 pm
Merhaba Csduragi ailesi,
Ben yurt disinda yasiyorum ve ne panele nede oyuna girebiliyorum, bu durum daha ne kadar surecek kesin bilgisi olan varmi ?
Hilal Gaming DeathMatch
cs167.csduragi.com
server ipini atabilirdin hilal gaming ne alaka olacak server adı gerektiriyor galiba anladım hocam
Merhaba Csduragi ailesi,
Ben yurt disinda yasiyorum ve ne panele nede oyuna girebiliyorum, bu durum daha ne kadar surecek kesin bilgisi olan varmi ?
cs167.csduragi.com
server ipini atabilirdin hilal gaming ne alaka olacak server adı gerektiriyor galiba anladım hocam
Forumda hic isim olmadigi icin ilk kez mesaj yazdim,haliyle bilmiyorum al silelim sorun degil ( :
Bu arada sorunla ilgili bilgi beklerken isim mi gozune carpti o da tuhaf yani
En son Asilmert tarafından Çrş Ağu 22, 2018 8:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Merhaba Csduragi ailesi,
Hilal Gaming DeathMatch
cs167.csduragi.com
Forumda hic isim olmadigi icin ilk kez mesaj yazdim,haliyle bilmiyorum al silelim sorun degil ( :
sıkıntı yok hocam canın sağ olsun reklamın büyük olsun no problem
Merhaba Csduragi ailesi,
cs167.csduragi.com
yurt dısına girişler kapalı denılmıştı kendini bilmez kişiler bayram seyran demeden saldırmaya devam edıyo