Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Konum neden silindi ki ? Forum bölümünü dışında kalan her şey yazıyordu, o konu her şeye dahil değil mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Siyaset içeriyor, ülke C.H.B ile ve hedefleri ile dalga geçilmesi de bir siyset ve forumu propaganda etmektir. Ne kadar sevmese(k)niz de bu tür konuların konuşulacağı bir ortam değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

alpersoylu34 yazdı: Sal Ağu 21, 2018 9:05 pm Siyaset içeriyor, ülke C.H.B ile ve hedefleri ile dalga geçilmesi de bir siyset ve forumu propaganda etmektir. Ne kadar sevmese(k)niz de bu tür konuların konuşulacağı bir ortam değil.
Bu o değil öbür konusu hakkında Alper

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

oCezaMelegi yazdı: Sal Ağu 21, 2018 9:08 pm
alpersoylu34 yazdı: Sal Ağu 21, 2018 9:05 pm Siyaset içeriyor, ülke C.H.B ile ve hedefleri ile dalga geçilmesi de bir siyset ve forumu propaganda etmektir. Ne kadar sevmese(k)niz de bu tür konuların konuşulacağı bir ortam değil.
Bu o değil öbür konusu hakkında Alper
Kaç tane konu açtın sen Enes yetişemiyorum hızına neyse diğer cevabı vermiş oldum :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Birader neresi dalga CB adı anılınca siyaset mi içeriliyor ben hangi parti ismi söyledim veya neyse

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ENESIZM yazdı: Sal Ağu 21, 2018 9:12 pm
Birader neresi dalga CB adı anılınca siyaset mi içeriliyor ben hangi parti ismi söyledim veya neyse
Osmanlı diriliyor, süper güç gibi gibi şeyler kaç kere dicem içip içip gelme şuraya al bir kavurma kafanın rahatına bak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala