Ayn Eknomik mekanik olmasi ve kaliteli olmasi isik sadece bi goz yanlgisidir ve aldıktan 1 2 ay sonra hevesi eskisi gibi olmuyo.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 6:53 pmIşıklı olunca ne oluyor? 15 tllik klavyeye led tak al sana ışıklı klavye. Önemli olan ışığı değil malzemesi, kullanım ömrü ve rahatlığıdır. Işığı değil.Natre yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 5:40 pm Eğer acil işin varsa idarelik 15-25 Tl arasında klavyelerden alabilirsin. fakat bir süre sonra onlarda işini görmeyecek görse bile rahatsız etmeye başlayacak biraz süre sonra ışıklıya geçmeni öneririm.
Işık movuks yhaa.
Klavyem kırıldı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Klavyem kırıldı
Link: | |
Linklerini gizle |
Klavyem kırıldı
rampage r74 bakabilirsin. Biraz fiyatları 50 Bandı üstündedir. Fakat alışınca ışığada ihtiyaç duymazsın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Klavyem kırıldı
Tesekurler bunu alcam rengi mengi hosuma giti . Not aldım isminiTaha Demirbaş yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 7:07 pm rampage r74 bakabilirsin. Biraz fiyatları 50 Bandı üstündedir. Fakat alışınca ışığada ihtiyaç duymazsın.
Linklerini gizle |
-
Klavyem kırıldı
Işıklı klavye sayesinde akşam harfleri görebilir ışıksız klavyelerde ışık yakmanız gerekmekte. ve bu led olayı kişinin zevkine kalmış. onda size bir şey diyemem.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 6:53 pmIşıklı olunca ne oluyor? 15 tllik klavyeye led tak al sana ışıklı klavye. Önemli olan ışığı değil malzemesi, kullanım ömrü ve rahatlığıdır. Işığı değil.Natre yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 5:40 pm Eğer acil işin varsa idarelik 15-25 Tl arasında klavyelerden alabilirsin. fakat bir süre sonra onlarda işini görmeyecek görse bile rahatsız etmeye başlayacak biraz süre sonra ışıklıya geçmeni öneririm.
Işık movuks yhaa.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Klavyem kırıldı
Işıklı klavye kullanıyorum, ama ışığını açmıyorum. Odanın da ışığını açmıyorum. Klavyeyi de görmüyorum. Bakmayarak yazıyorum çünkü. Ayrıca ışığı çok göz yoruyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
-
Klavyem kırıldı
Günaydın sanırım yeni uyandın ışıklı klavyelerde parlaklık ayarlama modu mevcut örneğin Elba - Ek 258EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 9:43 pm Işıklı klavye kullanıyorum, ama ışığını açmıyorum. Odanın da ışığını açmıyorum. Klavyeyi de görmüyorum. Bakmayarak yazıyorum çünkü. Ayrıca ışığı çok göz yoruyor.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Klavyem kırıldı
Benle tartışmaya girmeniz saçma. Sonuçta ben size gereken cevabı verdim. Ayrıca ayarlanmasını biliyorum. Düşük ışıkta bir işe yaramıyor. Neysem. @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Klavyem kırıldı
Amacım zaten tartışmak değil ki sadace arkadaşa idarelik bir klavye almasını önerdim eğer durumu acil ise lakin acil değil ise kendi bütçesine uygun bir tane ışıklı alır ise daha iyi olur daha iyi performans alır demek istedim herkes sizin gibi o klavyelerden kullanmıyor yani zevk meselesi de diyebilirim performans meselesi de amacım sizle kavga etmek tartışmaya yol açmak da değildi beni yanlış anladığınız için ben özür dilerim iyi forumlar dilerim. @EmirhanBeyBetaEmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 10:23 pm Benle tartışmaya girmeniz saçma. Sonuçta ben size gereken cevabı verdim. Ayrıca ayarlanmasını biliyorum. Düşük ışıkta bir işe yaramıyor. Neysem. @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |