'Ramazan yazdı: Sal Ağu 14, 2018 4:44 pm
Ben bütün tslere girebiliyorum ve daha önceden "TS adresim güncellenmiş 120 kişilik olmuş" denilen adreslere de bakıyorum hepsi hâla 512 kişilik ve sürümü de güncellenmemiş ? @ENESIZM
Sana okuma yazma öğretmemiz lazım. Acaba CSD'nin bu desteği de var mı ki ? Üst mesajda Ömer TELLİ "eski sürümlere döndü testler devam ediyor." yazdı.
'Ramazan yazdı: Sal Ağu 14, 2018 4:44 pm
Ben bütün tslere girebiliyorum ve daha önceden "TS adresim güncellenmiş 120 kişilik olmuş" denilen adreslere de bakıyorum hepsi hâla 512 kişilik ve sürümü de güncellenmemiş ? @ENESIZM
Sana okuma yazma öğretmemiz lazım. Acaba CSD'nin bu desteği de var mı ki ? Üst mesajda Ömer TELLİ "eski sürümlere döndü testler devam ediyor." yazdı.
Tüm mesajları okumadım ki... ilk sayfada biri öyle yazınca ben de kendim girmeyi denedim adrese ve eski sürüm görünce kafam karıştı direk sana sorayım dedim.
Birbirinize böyle güzel uyarmayın mobilim, teşekkür ederim.
Sunucular yedek problemi sebebi ile eski sürüme alındı. Şuan onun ile ilgileniyorlar. O sorun duzeldigi vakit tekrardan ayarlanacak.
Muhtemelen sunucular başta 512 kişilik olmayacak.
Yek'-ta yazdı: Sal Ağu 14, 2018 4:56 pm
Birbirinize böyle güzel uyarmayın mobilim, teşekkür ederim.
Sunucular yedek problemi sebebi ile eski sürüme alındı. Şuan onun ile ilgileniyorlar. O sorun duzeldigi vakit tekrardan ayarlanacak.
Muhtemelen sunucular başta 512 kişilik olmayacak.