Ts3 serverime Gelip Tehdit edip Serverimin İsmini Değistir diye Tehdit Ettiler
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
isim patentimi ? hocam sen bit ts3 gelsen ben tam anlamıyorum ben cok onceden actım patent derken serverımın ssleri var ve + daha cok ss lerim var isim patenti ne anlama geliyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Serverde bulunan ssler resmi belge değildir. Marka olmadığınız sürece csdurağının hiçbir şekilde işlem yapacağını düşünmüyorum.
Linklerini gizle |
-
hocam bakın googlede cs 1.6 musallat gaming bunu aratın tamamı bızım serverler cıkıyor hep zm basebulider jaılbrreak hepsi bizim adımıza bızım serverımıze kayıtlı sımdı burda patent diyorsun ben cok önceden kurdum server videosu var ılk tanıtımda hocam yani anlayın beni biraz biz marka olmusuz burda gelip adamlar tehdit ediyor
Linklerini gizle |
-
hocam ilk server videomuz bile var heryerde markayız ıcon yapıyoruz maperler heryerdeyız biz 2 3 adam gelip kirletmeye calısıyorlar sayin csduragi lutfen ilgi ve alakanızı koyun !!
Linklerini gizle |
-
Kendimize özel hersey yaptık hocam su csduragi ts3 lerine sorun Musallat gaming diye herkes tanır Markayız Hocam bunun uzerine duserım ben 3 4 senelik klanı kirletmeyi calısanları bırakmam bu arada biz 2 sene once 2016 da cs 27.csduragi.com daydık serverımz tsmızde aynıydı 2 sene once vidolarımız bile var
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Resmi belgen olmadıkça ne yaparsan yap işlem yapılmaz. Marka oluşturmak da öyle 2 map icon yapma ile olsa idi herkes marka olurdu. İsim haklarınızı korumak istiyor iseniz size burdan yardımcı olacak insanlar sadece yönlendirme yapabilir. Kimsenin musallat gaming ismini kullanmasını istemiyor iseniz patentiniz olması gerekmektedir.
Patent almak için ve gerekli bilgilere ulaşmak için isimtescil.gripatent.com
Patent almak için ve gerekli bilgilere ulaşmak için isimtescil.gripatent.com
Linklerini gizle |