Bir şeyler Yanlış
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Bir şeyler Yanlış
Sunucum 2 kere üst üste çöktü ve ardından sunucuya birkaç kişi girebiliyorken ben dahil çoğunluk sunucuya erişemedik... Yükleme ekranında bir çubuk doluyor gerisi dolmuyor öyle kalıyor... Aradan 5 dakika geçtikten sonra ben girebildim fakat yine çoğunluk giremiyor... Daha önceki konulardan yola çıkarak yürüttüğüm fikire göre saldırı koruması bizi saldırı olarak algılıyor sanırım... İlgilenmenizi rica ediyorum
213.238.173.53:27015
213.238.173.53:27015
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Bir şeyler Yanlış
Sanırım Genel sorun sık sık yasanıyor bu durum bizdede olmakda
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Bir şeyler Yanlış
Bu firewall durumunu bir türlü çözemedim. Yok mu şöyle birden belli bir bant genişliği kullanan ip adresini engelleyecek birşey? Örneğin saniyede normal bir IP adresi 2 Mbit harcıyor ise, saldırı gelen elbet daha fazla olcak. Ona göre bir limit vs. Olamaz mı?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bir şeyler Yanlış
Çoğunluk dediğin yurt dışımı ? otomatik yurt dışına kapatıyor olabilir
Onun dışında gelen atakları kontrol ettim zaten hali hazırda engelleyip çözdüğümüz şeyler gözükmekte
Onun dışında gelen atakları kontrol ettim zaten hali hazırda engelleyip çözdüğümüz şeyler gözükmekte
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: ForeSTR
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Bir şeyler Yanlış
Ömer bey serverimiz gun icinde ayni sorun cikiyor server doluyken boyle olup serveri dusurmesi cok kotü cs46.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: ForeSTR
Bir şeyler Yanlış
Ayni sorun bizde de mevcut.Ayaz Hepyek yazdı: Pzt Ağu 13, 2018 11:37 am Ömer bey serverimiz gun icinde ayni sorun cikiyor server doluyken boyle olup serveri dusurmesi cok kotü cs46.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
Bir şeyler Yanlış
Aynı şekilde cs36da da mevcut bu sorun. Bir kısım oyuncu hiçbirşey yokmuş gibi oynarken bir kısım oyuncuyu oyundan atıyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bir şeyler Yanlış
Ömer TELLİ yazdı: Pzt Ağu 13, 2018 4:06 am Çoğunluk dediğin yurt dışımı ? otomatik yurt dışına kapatıyor olabilir
Hayır yurt dışı ile alakası olduğunu sanmıyorum... sunucu üst üste 2 kez çöktü sonrasında sunucuya 4-5 kişi girdiği halde ben dahil çoğunluk giremedi bir süre... Yükleme ekranında 1 çubuk doluyor ve bekliyordu sadece... Şuanda sorun gözükmüyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim: