Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
merhaba forumda bulduğum bu respawn plugini zp için yapılmış,oyuna giren ve ölen herkesi zm olarak yeniden rewliyor ama insanlar lazerde öldüğü zaman revlenmiyor,bi bakabilir misiniz insanlarda zombi olarak revlensin istiyorum.Ayrıca öldükten sonra ekranın orta kısmında 5 saniye içinde yeniden doğacaksın yazıp birde reload bar ekleyebilirseniz tadından yenmez
auto_respawn2.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Eline sağlık birde buna ekstra olarak deathmach serverinde ki gibi karışık yerlerde respawnlama eklemek mümkün müdür yoksa o haritayla alakalı bişey midir ?
satknun1997 yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 6:32 pm
Eline sağlık birde buna ekstra olarak deathmach serverinde ki gibi karışık yerlerde respawnlama eklemek mümkün müdür yoksa o haritayla alakalı bişey midir ?
O konuya şöyle örnek verelim en basiti pubg de bir yere atlarken ismini söylüyorsun değil mi ? En basiti Mlyta diyelim. İşte o istediğin şey için respawn edilecek yerlerin haritadan koordinatlarını seçip entegre etmen lazım eklentiye veya uğraşmadan eklentiyi .ini dosyasına bağlayıp koordinatları oraya yazabilirsin. Tabii ki ben bu konulardan az anlarım.
@Colditz veya @Fatih ~ EjderYa sana fazlasıyla yardım edecektir.