gametracker problemi hk yardım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
bu şekilde çıkıyor : http://prntscr.com/khna7i
http://prntscr.com/khnacb ayrıca kısaltma yaparsanız sadece sizin server gibi kısaltma kullan kişilerinki çıkar
http://prntscr.com/khnacb ayrıca kısaltma yaparsanız sadece sizin server gibi kısaltma kullan kişilerinki çıkar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
aynen demin bende oyle denedım cikti bk yi kaldırdım dm yazdım artık boyle idare edicez
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
xxx gaming DeathMatch eklerseniz daha cok serverle rekabete dahil olabilirsiniz. Genede karar sizin.
Linklerini gizle |
-
@KG51 Deathmatch olarak degiştirdim rekabet sımdı baslıor 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Modlara göre değil. İsime göre. Sen gider adını pro public koyarsın ama jail olursun rankın prolar arasında yer alır. Her şey aramaya bağlı.KG51 yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 1:59 pm Serveriniz moduna göre ismini yazınız atıyorum jailse xxx gaming jailbreak modlara göre tanımlıyor isimleri gametracker.
Linklerini gizle |
-
Serverin ismine DeathMatch yazmamışsın bro onu yaz sıralamaya 5dk sonra giricek . Örnek : HellForce DeathMatch Server gibi yap swnin ismini
Linklerini gizle |
-
-
Gametracker dediğimiz olayda modun neyse server ismini onu yaparsın. Googleden gametracker jail yazdığındada server isimlerinde jail olanları sana sıralar ve önceki yazılara baktığımızda neyi farklı söyledim ?ENESIZM yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 2:52 pmModlara göre değil. İsime göre. Sen gider adını pro public koyarsın ama jail olursun rankın prolar arasında yer alır. Her şey aramaya bağlı.KG51 yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 1:59 pm Serveriniz moduna göre ismini yazınız atıyorum jailse xxx gaming jailbreak modlara göre tanımlıyor isimleri gametracker.
Şimdi googleye gametracker jail yazıp senin dediğin gibi ismini pro yapıpta jailde çıkan bir server atarmısın ?
Dediğim işlemi yaptım bana bu linkteki pro isimli swyi atarmısın.
https://www.gametracker.com/search/cs/? ... ail#search
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Öncelikle bana Türkçe'mi unutturdun, bunun için teşekkür ederim. Sana örnek verdim, GameTracker modları tanımaz. Her şey senin aradığın kelimeye ve sunucuda ki isime bağlıdır. Bir ara bir tane pro sunucusu server adının sonuna "jail, jailbreak" yazmıştı sonuç olarak aramaya "jail" yazdığımız zaman pro sunucumuz buraya eklenmiş oldu. Umarım anlamışsındır çünkü iyice kanser etmeye başladın.
Linklerini gizle |
-
Birader ben zaten sana modla gametracker tanımlanıyor demiyorum.ENESIZM yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 3:30 pm Öncelikle bana Türkçe'mi unutturdun, bunun için teşekkür ederim. Sana örnek verdim, GameTracker modları tanımaz. Her şey senin aradığın kelimeye ve sunucuda ki isime bağlıdır. Bir ara bir tane pro sunucusu server adının sonuna "jail, jailbreak" yazmıştı sonuç olarak aramaya "jail" yazdığımız zaman pro sunucumuz buraya eklenmiş oldu. Umarım anlamışsındır çünkü iyice kanser etmeye başladın.
Moduna göre server ismini koyuyorsun ona göre jailler tanımlanıyor.
Senin modun pro ismini propublic koyarsın
Senin modun jail ismini jail yaparsın anladınmı ?
"Serveriniz moduna göre ismini yazınız atıyorum jailse xxx gaming jailbreak modlara göre tanımlıyor isimleri gametracker."
Tırnak içinde aldığım yazı zaten yeterli bir şekilde anlatıyor. Önceki yazılarada bakarsan anlarsın anlamanda sıkıntı var heralde.
Linklerini gizle |