Server satın alma hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Selamın aleyküm merhabalar server süresi uzatıcam fakat cs137 arkadaşımın ticketi üzerine ve o serverin süresini uzatıp kendi üstüme geçirme şansım varmı cs137'nin ticketinin sahibi arkadaşın abisi oldugundan orayı kullanamam isterseniz arkadaşımda bu konu hakkında ticket atsın size aylık parasını verip hemen serveri üzerime yapmak istiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
yasak degil imkansiz diye düşünüyorumokantuncel9016 yazdı: Cum Ağu 10, 2018 2:15 am Selamın aleyküm merhabalar server süresi uzatıcam fakat cs137 arkadaşımın ticketi üzerine ve o serverin süresini uzatıp kendi üstüme geçirme şansım varmı cs137'nin ticketinin sahibi arkadaşın abisi oldugundan orayı kullanamam isterseniz arkadaşımda bu konu hakkında ticket atsın size aylık parasını verip hemen serveri üzerime yapmak istiyorum.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
@okantuncel9016 arkadaşın ıptal edınce dırek dusuyor dıye bılıyorum kıralıga dırek alırsın dusmessede bıgun sonra kıralık ıplere duser ordan alırsın.
Linklerini gizle |
Eğer server hazır mod güzel pluginler vs yoksa bırak kiralığa düşşün al , ama güzel mod eklentiler varsa gitmesin direk alıyım diyosan bilemem yaparlarmı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Şuan Tek Çarken arkadaşindan iptal edip senin kiralikta beklemen ama başkasi da alabilir kiraliga düşünce
Linklerini gizle |