Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

LOG Dosyaları

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Fatih ~ EjderYa
İletişim:

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Selamun Aleyküm

Sunucuda Bir Hata Meydana Geldiğinde sys_error.log Dosyasında Sorunun Sebebi Gözüküyor Bu Bilinen Bir Durum.

Ancak Eklenti İçerisinde Yapılan Yanlış , Kısır veya Olmayan Bir Dosyayı Okutmak Bir Takım Sorunlar Oluşturuyor. Ve Biz Eklenti Yazarken Zaman Zaman Bunları Fark Edemeyebiliyoruz. Ancak Bu Hatalarında Gözükmesi Gerekiyor. HLDS ' de Eklenti Yazarken Kullandığım /addons/amxmodx/logs Klasörünün İçerisinde Tarihe Göre LOGS Dosyaları oluşurken CSDurağı Panelinde Oluşmuyor. Veya Oluşuyor da kullanıcıya yansılımıyor. ( Cstrike/overviews Klasörü gibi ). Oradaki Klasörün Gözükmemesi Belki Beni Etkilenemez Ama Gereksiz Uğraş Verdiriyor. Yeni Extra Eklenti Yazmama Sebep Sunuyor. read_file komutu ile orada eğer dosya varsa okutup motd ile yansıtabilirim ancak bizim bu dosyalara erişimimiz olması lazım. Bunun CS 1.6 ile hiç bir bağlantısının olduğunu düşünmüyorum. Tamamen panelin kendisiyle kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Colditz »

@Fatih ~ EjderYa

Bu konu hakkında forumda birçok konumu görebilirsin. Uzun zamandır bunun için dil döktüm ve kimsenin desteğini görmedim kullanıcılardan. Log olmayışının nedeni CSDurağı güncellemesinden sonra düzenleme yapılmaması diye düşünüyorum. Unutulmuş yani kısaca. Bunu sadece core.ini den açabiliriz fakat yetkimiz yok.

Bkz: panel-kullanimi-puf-noktalar/loglari-acma-t27837.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Konuda ki yorumları sildim. Fatih in dediği olayı biliyorum ama yapma gereği hiç duymamıştım. Kural ihlali olabilir, riskli bir olay. Şimdilik özelden mesajlaşabilirsiniz. Konuyu Ömer TELLİ ye atacağım, asıl Ömer TELLİ nin bakması lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Fatih ~ EjderYa
İletişim:

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Yek'-ta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 3:45 pm Konuda ki yorumları sildim. Fatih in dediği olayı biliyorum ama yapma gereği hiç duymamıştım. Kural ihlali olabilir, riskli bir olay. Şimdilik özelden mesajlaşabilirsiniz. Konuyu Ömer TELLİ ye atacağım, asıl Ömer TELLİ nin bakması lazım.
İnşallah bu tarz sorunlar giderilir de , bizde farklı yollardan işimizi görmeye çalışmayız.

Umarım ömer telli ilgilenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İlgilendi. Sunucuyu kapatıp açın, logların aktif olması lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen ulyoS »

@Yek'-ta her sunucuda mı aktif edildi belli sunucularda mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bana yazdığı aynen şöyle;
Ömer TELLİ:
logları açtım server kapat aç yapınca aktif oalcaktır

Tüm ipler için mi açtı bilemem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Colditz »

Yek'-ta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 8:14 pm Bana yazdığı aynen şöyle;
Ömer TELLİ:
logları açtım server kapat aç yapınca aktif oalcaktır

Tüm ipler için mi açtı bilemem.
Bizim sunucuda sorunsuz şekilde log sistemi açılmış gözüküyor. Şu an error logları gelmedi fakat L0809000.log gibi bir log görmek sevindirdi :)

+Muhtemelen tüm ipler için açılmış durumda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

HaLLuCinati0NNNNN*

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen HaLLuCinati0NNNNN* »

Kod: Tümünü seç

AMX Mod X log file started (file "addons/amxmodx/logs/L0809000.log") (version "1.8.3-dev+5106")
L 08/09/2018 - 20:40:47: Invalid multi-lingual line (file "cstrike/addons/amxmodx/data/lang/amx_super.txt" key "//genki" lang "en")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "sv_voiceenable") (value "0")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_saylog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_adminlog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_ts3prefix") (value "[YKM]")
L 08/09/2018 - 20:40:56: Log file closed.

AMX Mod X log file started (file "addons/amxmodx/logs/L0809001.log") (version "1.8.3-dev+5106")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "sv_voiceenable") (value "0")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_saylog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_adminlog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_ts3prefix") (value "[YKM]")
bende içinde bunlar yazıyor nedir bunlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

LOG Dosyaları

Mesaj gönderen Colditz »

HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Prş Ağu 09, 2018 8:47 pm bende içinde bunlar yazıyor nedir bunlar
Oyun içerisinde kullanılan komut logları.

admincmd.amxx

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala