LOG Dosyaları
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
LOG Dosyaları
Selamun Aleyküm
Sunucuda Bir Hata Meydana Geldiğinde sys_error.log Dosyasında Sorunun Sebebi Gözüküyor Bu Bilinen Bir Durum.
Ancak Eklenti İçerisinde Yapılan Yanlış , Kısır veya Olmayan Bir Dosyayı Okutmak Bir Takım Sorunlar Oluşturuyor. Ve Biz Eklenti Yazarken Zaman Zaman Bunları Fark Edemeyebiliyoruz. Ancak Bu Hatalarında Gözükmesi Gerekiyor. HLDS ' de Eklenti Yazarken Kullandığım /addons/amxmodx/logs Klasörünün İçerisinde Tarihe Göre LOGS Dosyaları oluşurken CSDurağı Panelinde Oluşmuyor. Veya Oluşuyor da kullanıcıya yansılımıyor. ( Cstrike/overviews Klasörü gibi ). Oradaki Klasörün Gözükmemesi Belki Beni Etkilenemez Ama Gereksiz Uğraş Verdiriyor. Yeni Extra Eklenti Yazmama Sebep Sunuyor. read_file komutu ile orada eğer dosya varsa okutup motd ile yansıtabilirim ancak bizim bu dosyalara erişimimiz olması lazım. Bunun CS 1.6 ile hiç bir bağlantısının olduğunu düşünmüyorum. Tamamen panelin kendisiyle kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
[@Bilinmeyen Etiket]
Sunucuda Bir Hata Meydana Geldiğinde sys_error.log Dosyasında Sorunun Sebebi Gözüküyor Bu Bilinen Bir Durum.
Ancak Eklenti İçerisinde Yapılan Yanlış , Kısır veya Olmayan Bir Dosyayı Okutmak Bir Takım Sorunlar Oluşturuyor. Ve Biz Eklenti Yazarken Zaman Zaman Bunları Fark Edemeyebiliyoruz. Ancak Bu Hatalarında Gözükmesi Gerekiyor. HLDS ' de Eklenti Yazarken Kullandığım /addons/amxmodx/logs Klasörünün İçerisinde Tarihe Göre LOGS Dosyaları oluşurken CSDurağı Panelinde Oluşmuyor. Veya Oluşuyor da kullanıcıya yansılımıyor. ( Cstrike/overviews Klasörü gibi ). Oradaki Klasörün Gözükmemesi Belki Beni Etkilenemez Ama Gereksiz Uğraş Verdiriyor. Yeni Extra Eklenti Yazmama Sebep Sunuyor. read_file komutu ile orada eğer dosya varsa okutup motd ile yansıtabilirim ancak bizim bu dosyalara erişimimiz olması lazım. Bunun CS 1.6 ile hiç bir bağlantısının olduğunu düşünmüyorum. Tamamen panelin kendisiyle kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
LOG Dosyaları
@Fatih ~ EjderYa
Bu konu hakkında forumda birçok konumu görebilirsin. Uzun zamandır bunun için dil döktüm ve kimsenin desteğini görmedim kullanıcılardan. Log olmayışının nedeni CSDurağı güncellemesinden sonra düzenleme yapılmaması diye düşünüyorum. Unutulmuş yani kısaca. Bunu sadece core.ini den açabiliriz fakat yetkimiz yok.
Bkz: panel-kullanimi-puf-noktalar/loglari-acma-t27837.html
Bu konu hakkında forumda birçok konumu görebilirsin. Uzun zamandır bunun için dil döktüm ve kimsenin desteğini görmedim kullanıcılardan. Log olmayışının nedeni CSDurağı güncellemesinden sonra düzenleme yapılmaması diye düşünüyorum. Unutulmuş yani kısaca. Bunu sadece core.ini den açabiliriz fakat yetkimiz yok.
Bkz: panel-kullanimi-puf-noktalar/loglari-acma-t27837.html
Linklerini gizle |
LOG Dosyaları
Konuda ki yorumları sildim. Fatih in dediği olayı biliyorum ama yapma gereği hiç duymamıştım. Kural ihlali olabilir, riskli bir olay. Şimdilik özelden mesajlaşabilirsiniz. Konuyu Ömer TELLİ ye atacağım, asıl Ömer TELLİ nin bakması lazım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
LOG Dosyaları
İnşallah bu tarz sorunlar giderilir de , bizde farklı yollardan işimizi görmeye çalışmayız.Yek'-ta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 3:45 pm Konuda ki yorumları sildim. Fatih in dediği olayı biliyorum ama yapma gereği hiç duymamıştım. Kural ihlali olabilir, riskli bir olay. Şimdilik özelden mesajlaşabilirsiniz. Konuyu Ömer TELLİ ye atacağım, asıl Ömer TELLİ nin bakması lazım.
Umarım ömer telli ilgilenir.
Linklerini gizle |
-
LOG Dosyaları
Bana yazdığı aynen şöyle;
Ömer TELLİ:
logları açtım server kapat aç yapınca aktif oalcaktır
Tüm ipler için mi açtı bilemem.
Ömer TELLİ:
Linklerini gizle |
-
LOG Dosyaları
Bizim sunucuda sorunsuz şekilde log sistemi açılmış gözüküyor. Şu an error logları gelmedi fakat L0809000.log gibi bir log görmek sevindirdi :)Yek'-ta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 8:14 pm Bana yazdığı aynen şöyle;
Ömer TELLİ:
+Muhtemelen tüm ipler için açılmış durumda.
Linklerini gizle |
-
LOG Dosyaları
Kod: Tümünü seç
AMX Mod X log file started (file "addons/amxmodx/logs/L0809000.log") (version "1.8.3-dev+5106")
L 08/09/2018 - 20:40:47: Invalid multi-lingual line (file "cstrike/addons/amxmodx/data/lang/amx_super.txt" key "//genki" lang "en")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "sv_voiceenable") (value "0")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_saylog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_adminlog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:47: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_ts3prefix") (value "[YKM]")
L 08/09/2018 - 20:40:56: Log file closed.
AMX Mod X log file started (file "addons/amxmodx/logs/L0809001.log") (version "1.8.3-dev+5106")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "sv_voiceenable") (value "0")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_saylog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_adminlog") (value "1")
L 08/09/2018 - 20:40:56: [admincmd.amxx] Cmd: "~> *YouKnowMyName* AWP ARENA <~<0><><>" set cvar (name "csd_ts3prefix") (value "[YKM]")
Linklerini gizle |
-
LOG Dosyaları
Oyun içerisinde kullanılan komut logları.
admincmd.amxx
Linklerini gizle |