Bak orada da dedim, açacak açsın. Ama üstüne yatmasınlar, Ömer ile kurduğumuz için bunu diyorum yoksa çoktan Luxury diye ismimi değişirdim ben.byfurkan4242 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 12:19 amAlper kardesim siz ömer le önceki serveri kurmustunuz luxury bizim eserimizdir ömerlealpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:32 amAslında küfür değildi, yalan söylediği için yasaklandı.YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 am @ShooTeR Luxury Gaming clanı yasaklı değil sadece ömerreise yasaklama verildi hatta ondan sonra luxury tekrar açıldı ömerreis yokken yasaklanma sebebide küfürdü ömerin
Luxury Clan yasaklı değildir, açılabilir ama açarsanız LuxuryGaming.com olarak açamazsınız. Ömer ve benim kurduğum klanın da üstüne yatmaya kalkışmayınız.![]()
Luxury Gaming Yasaklımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Luxury Gaming Yasaklımı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Luxury Gaming Yasaklımı
Hala ömer le biz diyorsunalpersoylu34 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 12:38 amBak orada da dedim, açacak açsın. Ama üstüne yatmasınlar, Ömer ile kurduğumuz için bunu diyorum yoksa çoktan Luxury diye ismimi değişirdim ben.byfurkan4242 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 12:19 amAlper kardesim siz ömer le önceki serveri kurmustunuz luxury bizim eserimizdir ömerlealpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:32 am
Aslında küfür değildi, yalan söylediği için yasaklandı.
Luxury Clan yasaklı değildir, açılabilir ama açarsanız LuxuryGaming.com olarak açamazsınız. Ömer ve benim kurduğum klanın da üstüne yatmaya kalkışmayınız.![]()

Linklerini gizle |
-
Luxury Gaming Yasaklımı
Son Toplu af konusunda Özür konusu açmadı veya onaylanmadı ise Yasaklıdır.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
@Taha Demirbaş klan yasaklı değildiki yasaklı olsun ? sadece ömer yasaklandı ömer diye biriside yok şuanda zaten
Linklerini gizle |
Luxury Gaming Yasaklımı
Kurucu üyesi ise yasaklanır. Oradan hesap edin.YeKTaBEYy yazdı: Sal Ağu 07, 2018 1:55 am @Taha Demirbaş klan yasaklı değildiki yasaklı olsun ? sadece ömer yasaklandı ömer diye biriside yok şuanda zaten
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
@Taha Demirbaş ömerreis yasaklandı daha sonra tekrartdan luxury diye açıldı forumda o kadarsw tanıtım konusuda vardı kapansa orda kapanırdı ömer reis ts3den küfür den yasaklanmıştı şimdi biz açtk sanmıyorum bi sıkıntı oldugunu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Luxury Gaming Yasaklımı
Arkadaşım kaç klan sırf yönetim ekibi yasaklandı diye kapandı sen farkındamısın forumda boş yapma diyosun bana bide.
Linklerini gizle |
-
Luxury Gaming Yasaklımı
Bu o senin bildigin kaç klanlardan degilShooTeR yazdı: Sal Ağu 07, 2018 6:06 pmArkadaşım kaç klan sırf yönetim ekibi yasaklandı diye kapandı sen farkındamısın forumda boş yapma diyosun bana bide.byfurkan4242 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 12:51 amBizim serverimiz yasaklanmadi !ShooTeR yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 11:09 pm
4 sene ?
uydurma herhalde...
affetmiş diyorsan af konusunun linkini gönder kardeşim.
Luxury game sahibi ömerde klanıda yasaklandı.
Boş konuşma lütfen
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda