Arkadaşlar Bazılarınız İmza'mda görmüştür beyazruh clanın'daydım lakin bügün ki başka hostla birleşmeleri beni delirten son nokta oldu ve ben bunun yasak olduğunu onlara söyledim

2. konu linke verdiğim şahis bu ts43 takılmakta ve son konulara baktim cs18 saldiri konusu filan olsun bu kişinin altından çıktını düşünuyorum. neden derseniz başka hostla birleştıklerı klan bu oyuncu taşımakta oldugunu düşünüyorum ve bu şahis önce csd en iyi iplere saldırcam lafları dıyordu ve bu lafından sonra baya bir tartiştık ama ben banlamaya gelidiğnde mertbey dadas-caner gibi kurucular ne b*k olacak ve daha neler söyledi...
https://www.youtube.com/channel/UCM_51V ... A8VmcOA-EA
ve diğer bir konu enesbey denilen kurucu cs66 mrpatron bayrak kapmaca sunucu iken yani kıralıga düşmesine 3,4 gün kala size fiyatin 2 katını tercih etmiş ve bunu csd kabbul etmeyince size küfür ettiğini söyledi. ve ömer telli benim ts43 de oldugumu bilse beni yasaklar dedi. ve ts3 de ana baci katarak sovuyor
not : lütfen ilgilenilsin rica ediyorum
2 not : 20 kişilik bir clanım ts43 de kaldı. ALLAH rizasi için yetkililer bir el atsın