Odeme bildirimi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Odeme bildirimi
Odeme gerceklestirdim fakat odeme bildirimi yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim banka yoluyla odeme gerceklestirdim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Odeme bildirimi
Panele giriş yap Faturaların v.s yazan kısımında Ödeme Bildirimi Yapa bas gerekli bilgileri doğru bir şekilde doldur mesai saatleri içerisinde ödemeniz onaylanacaktır.Memokrgz yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 11:43 am Odeme gerceklestirdim fakat odeme bildirimi yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim banka yoluyla odeme gerceklestirdim
Linklerini gizle |
Odeme bildirimi
Atm den yatırılan paraların dekont bilgilerini Ödeme bildirimi Yap kısmından yapınız.
Kredikartı vs. İle yapılan işlemlerin miktarları otomatik geçmektedir. Geçmedi ise ödeme bildiriminden veya omer@csduragi.com 'a mail atarak bildiriniz.
Kredikartı vs. İle yapılan işlemlerin miktarları otomatik geçmektedir. Geçmedi ise ödeme bildiriminden veya omer@csduragi.com 'a mail atarak bildiriniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Odeme bildirimi
Birazcık süre gerekiyor. Ücret ödenmiş mi vs. vs. merak etmeyin ücretiniz bu firmada yanmaz. Panele geçerken hata oluşuyorsa hesabınıza/mobilinize geri gönderilir. Bu tür kullanıcı hataları hoş görülür (panel sorumluluğu size aittir.). Sonuçta hepimiz insanız. 

Linklerini gizle |