Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Tab Sorunu Hala Devam Ediyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

merhabalar iyi geceler,bi öceki konudaki tab sorunu hala devam etmekte büttün yüklediğim eklentileri hiç karıştırmadan denediğime rağmen hala sorun devam ediyor bu konuda yardım etmenizi rica ederim. şimdiden teşekkür ederim.

@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@PaZee

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`

yardım yokmu ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

Sunucuda default eklentiler de dahil olmak üzere hepsini pasifleştirin ve map değiştirin. Aynı sorun hala herkeste yaşanıyorsa sunucuyu sıfırlamanız gerekebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`

Colditz yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:16 pm Sunucuda default eklentiler de dahil olmak üzere hepsini pasifleştirin ve map değiştirin. Aynı sorun hala herkeste yaşanıyorsa sunucuyu sıfırlamanız gerekebilir.
reis zaten dediğin şeyi yaptım herşeyi denedim olmadı,serveri sıfırlarsam 6 günlük uğraşım boşa gidecek bi tab sorunu için sıfırlamak istemem bu sorunu bilen rica ediyorum yardım etsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

Colditz'in dediklerini yap eklentilerini tek tek kapatıp dene.Olmadıysa herşeyin yedeğini al serveri sıfırla.Başka seçenek yok çünkü.
En son JaveranGe tarafından Çrş Ağu 01, 2018 1:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

EnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:18 pm reis zaten dediğin şeyi yaptım herşeyi denedim olmadı,serveri sıfırlarsam 6 günlük uğraşım boşa gidecek bi tab sorunu için sıfırlamak istemem bu sorunu bilen rica ediyorum yardım etsin.
Tüm eklentilerin başına ; yazdığına eminsin yani demi? Eklentilerden değil ise ya sorun sendedir ya da sunucuda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`

Colditz yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:29 pm
EnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:18 pm reis zaten dediğin şeyi yaptım herşeyi denedim olmadı,serveri sıfırlarsam 6 günlük uğraşım boşa gidecek bi tab sorunu için sıfırlamak istemem bu sorunu bilen rica ediyorum yardım etsin.
Tüm eklentilerin başına ; yazdığına eminsin yani demi? Eklentilerden değil ise ya sorun sendedir ya da sunucuda.
serveri kiraladığımdan beri aynı sorun serveri kiralarken aynı şekilde öyleydi düzelir diye ümid ettim ama olmadı :/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`

JaveranGe yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:28 pm Colditz'in dediklerini yap eklentilerini tek tek kapatıp dene.Olmadıysa herşeyin yedeğini al serveri sıfırla.Başka seçenek yok çünkü.
çok uğraştım 6 gün oldu serverı bıle bakıma aldım okadar bi tab sorunu için serveri sıfırlayamamda,tab sorununa başka sıkıntılara yol açıyor bunu serveri sıfırlamadan halletmek istiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

EnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:54 pm
JaveranGe yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 1:28 pm Colditz'in dediklerini yap eklentilerini tek tek kapatıp dene.Olmadıysa herşeyin yedeğini al serveri sıfırla.Başka seçenek yok çünkü.
çok uğraştım 6 gün oldu serverı bıle bakıma aldım okadar bi tab sorunu için serveri sıfırlayamamda,tab sorununa başka sıkıntılara yol açıyor bunu serveri sıfırlamadan halletmek istiyorum
Bazı şeyleri göze almalısın.Fedakarlık yapmalısın.Film sahnesi gibi oldu ama :d sıfırlamaktan başka çaren yok gibi gözüküyor. :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

2. Konu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala