Leooo yazdı: Cmt Tem 28, 2018 11:37 am
Scriptmi arızalı güldürdünüz... Bilgileri özelden atın düzelteyim. Bende kullanıyorum 2 3 botumda mevcut...
Kudurdum.com
Fazla itiraz pismanlik yaratir detayli arastirin oyle cevabinizi yazin.
3 tane botumda kurulu... Ozaman bunada bozuk dermisiniz?
Bozuk...
Oldumu ?
Kendim test ettim yabancı lokasyon makina en az 10 api key denedim o sinusbot addonsdaki script her linki açmıyor benimle inatlaşma istersen kardeşim tanırsın sen az çok beni ?
Kudurdum.com
Fazla itiraz pismanlik yaratir detayli arastirin oyle cevabinizi yazin.
Bozuk...
Oldumu ?
Kendim test ettim yabancı lokasyon makina en az 10 api key denedim o sinusbot addonsdaki script her linki açmıyor benimle inatlaşma istersen kardeşim tanırsın sen az çok beni ?
Ahmet pcnin sarj aleti bozuk suan duzeltigim zaman cagirip ts ye kendi gozlerinle gorursun... Bozuk olsa bozuk derim sinusbot sahibleri bana para vermiyor ya. Neyse...
Bozuk...
Oldumu ?
Ahmet pcnin sarj aleti bozuk suan duzeltigim zaman cagirip ts ye kendi gozlerinle gorursun... Bozuk olsa bozuk derim sinusbot sahibleri bana para vermiyor ya. Neyse...
Benle tartışmaya hala devammi ediyorsun ?
Video çekip kanıtlayabilirim...
Orjinal yt-dl'nin açtıgı linki benim kurdgum botlar niye addonsdaki yt-dl scriptinden açamıyor ?
Bana bunun cevabını ver o halde bklm.