Bad Load.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Bad Load.
Ana plugin yok ise native ile data çeken eklentilerin hiç biri çalışmaz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 156
Bad Load.
@Taha Demirbaş
Tamamdır buldum bütün pluginleri , teşekkür ederim yardımlar için plugin aktif oluyor fakat servere tam girerken 5 çubuk doluyor sonradan girmiyor . Yani çöküyor server. Büyük ihtimal ana mod plugini yüzünden ve models olsun sound olsun hepsini doğru şekilde yüklediğimi düşünüyorum . Acaba çökmenin neyden kaynaklı olduğunu öğrenmenin yolu var mı ?
Tamamdır buldum bütün pluginleri , teşekkür ederim yardımlar için plugin aktif oluyor fakat servere tam girerken 5 çubuk doluyor sonradan girmiyor . Yani çöküyor server. Büyük ihtimal ana mod plugini yüzünden ve models olsun sound olsun hepsini doğru şekilde yüklediğimi düşünüyorum . Acaba çökmenin neyden kaynaklı olduğunu öğrenmenin yolu var mı ?
Linklerini gizle |
Bad Load.
Server açılıyor fakat siz giremiyorsanız. Durum farklı olabilir. Eklentilerdeki bir işlem yüzünden kaynaklanabilir. Eklentilerin tam olarak çalıştığından emin olun. Nativeli eklentilerin sorunlarıda bunlar oluyor
Linklerini gizle |
-
Bad Load.
@Taha Demirbaş
Yok çöküyor hiç açılmıyor. Yanlış belirtmişim kusura bakma.
Yok çöküyor hiç açılmıyor. Yanlış belirtmişim kusura bakma.
Linklerini gizle |
Bad Load.
Demekki yine bir sorun var. Sorunlu eklentiyi sys_error.log 'dan kayıtlara düştü ise bulabilirsiniz.
Bulamazsaniz eklentileri yükleme sırasında yüklediğiniz dosyalarını kontrol edin. Yada yazılımsal bir sıkıntıda olabilir.
Bulamazsaniz eklentileri yükleme sırasında yüklediğiniz dosyalarını kontrol edin. Yada yazılımsal bir sıkıntıda olabilir.
Linklerini gizle |
-
Bad Load.
@Taha Demirbaş
Herşey için tekrardan teşekkürler ilgilenen herkese . Çözümlendi . Kapatabiliriz konuyu.
Herşey için tekrardan teşekkürler ilgilenen herkese . Çözümlendi . Kapatabiliriz konuyu.
Linklerini gizle |