İstek hook plugini [FARKLI]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
Bir serverde hook plugini gördüm kaos gamingte herhangi bir tuşa basmadan hook çalışmıyor hook çubuğu gözüküyor kırmızı renkte ama adam uçmuyor yapabilecek var mı ?
@By.Dehset @Colditz @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta
@By.Dehset @Colditz @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Mantığı şöyle :
Çok zor bir şey değil ama kendi serverim ve satılık eklentilerimi (en azından şu an için) paylaşmıyorum ancak kodlama açısından yardım edebilirim.Hook Sistemi : Sadece gardiyan oyuncuları (godmode varken) konsola +hook komutunu gönderdiğinde aktif olmaktadır.
Piyasadaki hook eklentisinden farkı ise CSGO hook mantğı olmasıdır.Hook basınca mavi bir ışın çıkar oyuncu eğer space basıyorsa ilerler)
(bkz. csgo hook)
Linklerini gizle |
Herhangi bir hook eklentisi gönderebilir misiniz, bu çalışıyor dediğiniz?
Linklerini gizle |
-
Bu plugindemi parayla olcak allah için siteden aldım aşağıdaki plugini @Yek'-ta yaparsanız sevinirim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
@Colditz bu zaten klasik olan ben tuşa basarak pardon spaceye basmadan uçmasın istiyorum
Linklerini gizle |
-
Yekta eklenti istedi diye attım. İşim olmasa kendim yapacaktım. Eklenti çok basit bir eklenti. Velocity ayarından önce kontrol eklenecek space basıp basmadığı. [jump komutu yani]. Senin attığından daha hızlı çalışan eklentiyi attım ki sunucunda daha hızlı çalışsın :)
İyi forumlar yakında yardıma cevap gelir diye düşünüyorum
İyi forumlar yakında yardıma cevap gelir diye düşünüyorum
Linklerini gizle |
-
Anladım pardon da çok basitse 2 saniyede yapardın hocam yazcağına neyse canın sağolsun bekliyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Çok katı bir şekilde reddettiğimi düşünmüyorum hatta yardım bile ederim dedim niye bu kadar kastınız ki ? Şöyle söyliyeyim: 1.6'da sadece kendi serverimde olan bir eklenti tamam zor bir şey değil ama herkesin yapabileceği bir şey de değil. Olsaydı zaten bu konuyu açmamış olacaktınız. Az veya çok emek var bir de küçümseyerek bu plugin de mi diyorsunuz. Açıkçası üslubunuz hoşuma gitmedi. Madem bu kadar kolay buyrun meydana hocam yazması serbest.JamaikaTR yazdı: Cmt Tem 28, 2018 12:21 am Bu plugindemi parayla olcak allah için siteden aldım aşağıdaki plugini @Yek'-ta yaparsanız sevinirim.
Linklerini gizle |
Atacağım yarım saate, burada birbirinize girmeyin. By.Dehset te bu söylediklerinde haklı, çünkü onun kendine özel olarak yapmış olduğu eklenti ve ondan almak için burada etiketliyorsunuz. Buraya gelip ben kendi eklentimi ücret karşılığında veriyorum ama yapmak isteyene de lafım yok diyor ise aslında onun ne kadar iyi birisi olduğunu gösterir. Çocuk uğraşmış didinmiş öğrenmiş, siz buraya gelip sırf eklentisini vermediği için laf yapıyorsunuz, olmaz.
Bekleyin, birbirinize girmeyin, eklentiyi atacağım.
Bekleyin, birbirinize girmeyin, eklentiyi atacağım.
Linklerini gizle |