Server kapandi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
- Server Ip/DNS: cs78.csduragi.com
- Clan İsmi: FearlesGaming
- İletişim:
Server kapandi
Ben cs56.csguragi.com sahibiyim panel ana gmail komple bende ve biraz önce panelede giriş yapamıyorum serveride başka biri almış kiraliga düştü aldık dedi bana yeni alan kişi bilgi alabilirmiyim neden kapatıldı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Server kapandi
Panel gerçek sahibine teslim edilmiş, TCN ile Ömer bey de büyük ihtimal sizi yasaklayacak.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
Server kapandi
alan kişi benim kiralık ipye düştü ve ben aldım gerisi beni alakadar etmezberatalay4747 yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:29 pm Ben cs56.csguragi.com sahibiyim panel ana gmail komple bende ve biraz önce panelede giriş yapamıyorum serveride başka biri almış kiraliga düştü aldık dedi bana yeni alan kişi bilgi alabilirmiyim neden kapatıldı
Linklerini gizle |
-
Server kapandi
@Yek'-ta veya @Taha Demirbaş bu arkadaşın serveri CS78, ana panel çalma gibi bir durumu oldu acaba bir yaptırım uygulanacak mı serverine?
Sonuçta @WolfsBey in panelini çaldı arkadaş.
Sonuçta @WolfsBey in panelini çaldı arkadaş.
En son ulyoS tarafından Cum Tem 27, 2018 5:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5461
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server kapandi
hizmetlerin ve panelin kapatılmasına dair arkalı önlü kimlik resmi ile mail geldi, bizde gereğini yaptık
Linklerini gizle |