Merhaba Benim Şuanki Pro serverimde yönlendirme var fakat sv galiba başka panele geçircez kesin degil ama şu yönden geçirmek istemiyorum
yönlendirmenin 2 ay süresi var , Server kiraliğa koyulduğunda yönlendirme kapaniyormu yoksa nasil oluyor
heyer yön benim panelimde kalipta serveri diğer panele gecirirsek yönlendirme çalisirmi ?
yeni yönlendirme aldigim için pek bilgim yok
Yönlendirme hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Yönlendirme hk.
başka sunucuya geçersen yönü oraaya taşıyamazsın diye biliyorum ve eski swen kiralıga çıktımı ordaki yönün gider tabi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönlendirme hk.
ya bazen mesela söyle söylüyorlar bu sv aldiginda yön fln varmiydi fln gibi konusuyorlar benimde pek bilgim yok yön hakkindaYeKTaBEYy yazdı: Cum Tem 27, 2018 5:09 pm başka sunucuya geçersen yönü oraaya taşıyamazsın diye biliyorum ve eski swen kiralıga çıktımı ordaki yönün gider tabi
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Yönlendirme hk.
ya mesela adamın swsinde yön var ama sw kapandı fakat yönün süresi var swyi başkası aldı 1 hafta içinde kontrol edilir yönü kesilir swnin ben öyle biliyorum
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hk.
cs2 ye yön aldın diyelim, cs1 e geçtiğinde yön devam etmez veya farklı panele yön devri olmaz.
cs2 kiralığa düşerse yön bitmiş sayılır.
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hk.
yön paketi paneline ürün olarak gelir ama senin sw ip ne kurulur. o yüzden olacağını sanmam.
ama durumu omer@csduragi.com adresinden güzel bir üslupla anlatın. veya facebook sayfasından iletişime geçin
ama durumu omer@csduragi.com adresinden güzel bir üslupla anlatın. veya facebook sayfasından iletişime geçin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönlendirme hk.
cs29 iptal ettik aslinda pek belirtmek istemedim tekrar yakalayip alirim diye ama heyer yakalayamassam yine panele toplu para attip güzel bir pro ipsi alacam sonra da yönlendirme alirim neyse yorumlariniz için sağolun @Taha Demirbaş konuyu silebilirsinalpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 5:15 pm cs2 ye yön aldın diyelim, cs1 e geçtiğinde yön devam etmez veya farklı panele yön devri olmaz.
Linklerini gizle |