panel bilgilerim çalindi acil
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
maili atinca alabilme durumumuz varmi paneli birazdan atacagiz maili fakat ana mailler calindigi için farklı maılle atsak sıkınti olmaz dimi ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs78.csduragi.com
- Clan İsmi: FearlesGaming
- İletişim:
kardeşim yalan atmana gerek yok . dun serveri bana satın bilgileri kendi elerinle verdin deiştirdim . şimdide calındı diyorsun ayip degilmi sana .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kardeşim yalan atmana gerek yok dun serveri bana satın şimdide diyorsun bilgilerim calındı kendi elerinle butun herşeyin şifresini verdin
Linklerini gizle |
-
yalan konusan ben değilim kardeş sensin hani kanıt ? satma durumu yok ortadaberatalay4747 yazdı: Prş Tem 26, 2018 11:09 am kardeşim yalan atmana gerek yok . dun serveri bana satın bilgileri kendi elerinle verdin deiştirdim . şimdide calındı diyorsun ayip degilmi sana .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
satma durumu olmasaydı kendi elerinle şifreyi verip telefonun bile kayıtlıydı kod geldi kodları kendin söyledin 

Linklerini gizle |
-
saf ayagına yatıp mılletı kandırma yalanda soyleme kım bu oyunun ıcındeyse adalet yerını bulacak.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
sen kendini cok kurnaz sanıyorsun heralde salak degilsin ana gmail ve şifreleri kodları vermeye demeki bişey karşılıgında satınki şimdide diyorsun yok ben satmadım calındı sizin gibi yalancılara ne yapmak gerekiyor anlamış deglim .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Satma gibi bir durum varsa loglar kontrol edilir eğer ana panele farklı bir ipden giriş var ise ikinizde yasaklanırsınız baştan söyliyeyim...
Başınıza gelecek şeyler bunlar olacaktır.
Başınıza gelecek şeyler bunlar olacaktır.
Linklerini gizle |
-
@beratalay4747 ben gereken bütün herşeyi yöneticilere attim bundan sonra ikili polemige girmeye gerek yok ve bundan sonrasi ömer telli abinin ellerinde hakki hakkina vereceginden ona güveniyorum hiç bir zaman harama elimi uzatmadim uzatmicamda varsa öyle bişey ALLAH benden bu dünyada da öteki taraftarada çıkartsin inşallah konu sonuca ulaşirda benim gibi insanlari dolandiramazsin
Linklerini gizle |
Şu konuşmayı bi öğrenin, okur iken saçma sapan kelimeler okuyorum.
Bana sattın diyorsun sonrada belli ki bir şey karşılığında sattın bana diyorsun. Millete iftira atanı çok gördüm de, böylesini ilk defa görüyorum.
1- Satma durumu var ise, satın alan kerizmiş. Panelin bu gibi durumlarda gideceğini bilir. Panel bilgileri asıl panel sahibine verilir, satın alan satın aldığını kanıtlar ise panel kapatılır.
2- Çalındı ise, zaten ortada satın alma ile ilgili bir durum yok demektir, bilgiler mail üzerinden geri verilir.
Bana sattın diyorsun sonrada belli ki bir şey karşılığında sattın bana diyorsun. Millete iftira atanı çok gördüm de, böylesini ilk defa görüyorum.
1- Satma durumu var ise, satın alan kerizmiş. Panelin bu gibi durumlarda gideceğini bilir. Panel bilgileri asıl panel sahibine verilir, satın alan satın aldığını kanıtlar ise panel kapatılır.
2- Çalındı ise, zaten ortada satın alma ile ilgili bir durum yok demektir, bilgiler mail üzerinden geri verilir.
Linklerini gizle |