Ts137.csduragi.info
Cs205.csduragi.net.
Gereğini arz ederim.
Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Yanıtınız için teşekkürler yazdığım makalede gmail ve facebook üzerinden iletişime geçtim fakat geri dönüş alamadığımı belirttim. Günü bittikten sonra tekrar satın alıcam başka çarem yok. Tekrardan teşekkürler.Meytey yazdı: Çrş Tem 25, 2018 7:43 pm İptal ediyse geri dönüşu yok diye biliyorum facebook veya mail üzerimden iletişime gecin veya kiralağa düsmesini bekleyip öyle alın
Linklerini gizle |
Fakat anapanel sadece size aittir 2.ci şahişa verilmesi yasaktirKyperST yazdı: Çrş Tem 25, 2018 7:40 pm İyi günler csdurağında ts ve cs sunucusu satın aldım belirli bir süre sonra gmailimin calınması sonucu Teamspeağım iptal edilmiş gmailimi geri almayı başardım fakat gmailden ve facebooktan yazdım ama dönüş alamadım bir an önce dönebilirmisiniz.![]()
![]()
Ts137.csduragi.info
Cs205.csduragi.net.
Gereğini arz ederim.
Linklerini gizle |
Barboros yazdı: Çrş Tem 25, 2018 8:24 pmFakat anapanel sadece size aittir 2.ci şahişa verilmesi yasaktirKyperST yazdı: Çrş Tem 25, 2018 7:40 pm İyi günler csdurağında ts ve cs sunucusu satın aldım belirli bir süre sonra gmailimin calınması sonucu Teamspeağım iptal edilmiş gmailimi geri almayı başardım fakat gmailden ve facebooktan yazdım ama dönüş alamadım bir an önce dönebilirmisiniz.![]()
![]()
Ts137.csduragi.info
Cs205.csduragi.net.
Gereğini arz ederim.
Kod: Tümünü seç
belirli bir süre sonra gmailimin calınması sonucu Teamspeağım iptal edilmiş
Linklerini gizle |