Hm bilgi için teşekkür ederim.Xander yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:23 amBağlandı lisans sadece orjinalligi garantiliyor dedigim gibi xxxfirma diye .comsuz bağlanmaya yarayacağını sanmıyorum domainle alakalı bir durum.Taşralı yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:00 amAttığım ASDFirma bağlandımı ?.Bana lisans ile ilgili dediler.Xander yazdı: Pzr Tem 22, 2018 10:59 am Lisansla bir alakası oldugunu sanmıyorum lisans sadece orjinalliği garantiliyor.
Domain ile yapıcağınız bir durum çünkü domaini onaylamazsa xxxfirma diye bağlanamaz.
TeamSpeak 3 Orijinal Lisans
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 274
- Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
- Clan İsmi: [M@] `` SinanT
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
.x olmadan domain büyük ihtimal olmaz. Bu yüzden dediğin gibi birşey olabilir. @Taşralı
Linklerini gizle |
-
Lisans ile alakalı değil, keklemişler.
ts3 ipsine alpersoylu yazınca da bizim beraber çalıştığımız yere yönlendiriyor youtube deki arkadaşlar da uğrasın diye böyle bir şey yapmıştık.
ts3 ipsine alpersoylu yazınca da bizim beraber çalıştığımız yere yönlendiriyor youtube deki arkadaşlar da uğrasın diye böyle bir şey yapmıştık.
tabi şu an bu durum yok, kapattık ts3ü falan.<20:49:29> Trying to resolve hostname alpersoylu
<20:49:35> Host adı doğrulananamadı: 'alpersoylu'
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
dediğin, şeyi yaparsın ama ts3ün lisanssızsa farkedilirse direk karalisteye girer o yüzden lisans almadan yapmanı önermem 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
farkedilmez inşallah .dYeKTaBEYy yazdı: Pzr Tem 22, 2018 10:17 pm dediğin, şeyi yaparsın ama ts3ün lisanssızsa farkedilirse direk karalisteye girer o yüzden lisans almadan yapmanı önermem![]()
Lisans işini bizzat yapan bir insanım çoğu tsye ücretsiz bir şekilde lisans sağlıyorum elinde forum veya vb şeyler var ise bana yaz kar amacı olmayan bir lisans sana sağlarım crak denilen lisans işe yaramamakta sana sadece 1 hafta süre tanır diğerleri fasa fiso.
Linklerini gizle |
Alan adsız domainmi ? domainsiz alan adımı ? Bir aydınlatın nedir bu durum ?
Linklerini gizle |
-
Domainsiz alan adı, yani .com, .net, .tk, .org gibi şeyler olmadan falan fistan.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:26 am Alan adsız domainmi ? domainsiz alan adımı ? Bir aydınlatın nedir bu durum ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 274
- Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
- Clan İsmi: [M@] `` SinanT
- İletişim:
aynen mesela ts3.csduragi.com veya csduragi.com yerine csduragi yazıp bağlanıyor.alpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:50 amDomainsiz alan adı, yani .com, .net, .tk, .org gibi şeyler olmadan falan fistan.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:26 am Alan adsız domainmi ? domainsiz alan adımı ? Bir aydınlatın nedir bu durum ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 49
Firmayı ozelden alabilirmiyimTaşralı yazdı: Pzr Tem 22, 2018 10:51 amTanıdığım bir firma var vds aldığım.Onlarda örnek "ASDFirma.COM" ts3 bağlantı yerine ASDFirma yazıyorum bağlan diyince bağlanıyor.Bu orijinal lisans ile oluyormuş o yüzden bende almak istedim.Xander yazdı: Pzr Tem 22, 2018 10:49 amBu arada domain kayıt etmen için vds değil reseller gerekli ? sen domain yönlendirmesimi demeye calısıyosun dediğin şeyi ilk defa duydumTaşralı yazdı: Pzr Tem 22, 2018 10:41 am
Yok,orijinal lisans ile mesela returnwolfs.org ise bağlantı yerine returnwolfs yazınca bağlanıyor.
Linklerini gizle |
-
Lisansla hiçbir alakası yok. Ve bu bir alan adı değil. "Sunucunun takma adı" tamamen teamspeak3 tarafından getirilen bir özellik.
Oda aşağıdaki linkten myTeamSpeak'e kayıt olunup yapılıyor.
https://myteamspeak.com/register
Oda aşağıdaki linkten myTeamSpeak'e kayıt olunup yapılıyor.
https://myteamspeak.com/register
Linklerini gizle |