Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

iPhone 7 nand flash değişimi

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Bazı kişiler bilir beni telefon tamircisiyim. Elimde iPhone 7 var kayıtlarda 32 gb olarak görünüyor. Ben bunun nandflashını değiştirsem [bilmeyenler için telefon ssdisi] acaba hafızası yükselir mi ? Yoksa bir sorun yaratır mı bana ?

Not: Ufak bir sporiler verdim. Nandflash değişerek icloud kırabiliyorsunuz. :) Herkese anlatmayın ki yayılmasın. iCloud kkırma yöntemlerinin 3 tanesine sahibim şuan. :D Nandflash ile 2 yöntemi kendim buldum. İyi günler dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ENESIZM yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:53 pm Bazı kişiler bilir beni telefon tamircisiyim. Elimde iPhone 7 var kayıtlarda 32 gb olarak görünüyor. Ben bunun nandflashını değiştirsem [bilmeyenler için telefon ssdisi] acaba hafızası yükselir mi ? Yoksa bir sorun yaratır mı bana ?

Not: Ufak bir sporiler verdim. Nandflash değişerek icloud kırabiliyorsunuz. :) Herkese anlatmayın ki yayılmasın. iCloud kkırma yöntemlerinin 3 tanesine sahibim şuan. :D Nandflash ile 2 yöntemi kendim buldum. İyi günler dilerim.
Evet yükseltebilirsin, diğer icould kırma yöntemi de çok basit aslında. iTunes üzerinden kırılanı diyorum. Piyasada 600-700 TL arası bir fiyata kırıyorlar oysaki.

Bir sorun olur mu diyorsan eğer TR den aldıysan sorun olmaz ama yurt dışına gönderiyor isen 6 ayda 1 sorun teşkil eder.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

alpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 23, 2018 6:05 pm
ENESIZM yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:53 pm Bazı kişiler bilir beni telefon tamircisiyim. Elimde iPhone 7 var kayıtlarda 32 gb olarak görünüyor. Ben bunun nandflashını değiştirsem [bilmeyenler için telefon ssdisi] acaba hafızası yükselir mi ? Yoksa bir sorun yaratır mı bana ?

Evet yükseltebilirsin, diğer icould kırma yöntemi de çok basit aslında. iTunes üzerinden kırılanı diyorum. Piyasada 600-700 TL arası bir fiyata kırıyorlar oysaki.

Bir sorun olur mu diyorsan eğer TR den aldıysan sorun olmaz ama yurt dışına gönderiyor isen 6 ayda 1 sorun teşkil eder.
Kanka yurtiçi yurtdışı fark etmiyor bana. iCloud diye gelen 10 kişiden 4 kişiyi geri çevirmişimdir. Tertemiz 700-800 alıp yoluma bakıyorum. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala