Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[JAIL ADDONS] CSD JailManager [BETA]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Eklenti Adı : Csdurağı JailManager
Eklenti Sürümü : 1.0-Beta
Eklenti Yapımcısı : Csd.Dev.Team
Desteklenen Mod : JailBreak

Eklenti Ne İşe Yarar ? : Jail Manager Eklentisi Jailbreak Modunun Bir Ek eklentisi gibi çalışmaktadır. Jail Serverlerinin Bir düzene girmesinde ve yetkili olsun veya olmasın serverin işleyişinin devam etmesi hedeflenerek hazırlanmıştır. Bu Sayede server yetkilileri dahil olmak üzere Server gidişatına eklenti kapatılmadığı sürece el koyamayacaktır. Eklentinin İçerisinde ayar paneli oluşturularak dinamik cvar ayarlarının değiştirilmesi sağlanmıştır. Eklenti Betadır. Çıkabilecek sorunlar Düzeltilecektir.

Eklenti Say Komutları:
  • /jmyonetim : Eklentinin Yönetim Menüsünü Açar.(Rcon Yetkili)
  • /komutcu : Komutcu Oylamasına İsim Yazdırmayı Sağlar (Yetkisi Ayarlanabilmekte)
  • /ihbar : Komutcunun tutarsız davranışları Veyatta olumsuz etkilerinde ihbar oyu kullanmak için kullanılır. Sınır aşıldığında komutcu atılır.(Sistem Afk yı sevmez. Afk lar bu sisteme dahildir.)
  • /korumaat : Korumanın hakkı sona erdiğinde açılacak olan menüdür. Ayriyetten komutcuda bu menüyü açabilir.

Eklenti Cvar Komutları:
Cvar ayarları yönetim menüsünden değiştirilebilmekte. Fakat ayarları kalıcı yapmak isterseniz amxx.cfg ye yapıştırabilirsiniz.

Kod: Tümünü seç

csd_oylamasureleri "30.0" // Saniye 
	csd_isyan_sayisi "3"
	csd_komutbitis_gunu "16"
	csd_isyan_mod "1" // 1- T Kazaninca 2 -Ctlerden Biri olunce.!
	csd_komutcukalite_oylamasi "1" // 1-Acik 0-Kapali 
	csd_jailmanager_tutor "1" // 1-Acik 0-Kapali
	csd_jailmanager_yetki "0" // 0-Yetkisiz 1-Yetkili
	csd_jm_oylama_yetki "")
Eklenti Görselleri:

Resim
Hud Sistemi

Resim
Komutcu Seçme Menüsü

Resim
Yönetim Menüsü

Resim
Komutcu Kalitesi Menüsü: Bu Menü Komutcu ilk geçtiği anda açılır ve oylama yapılır

Eklenti Kurulumu :
Sma Dosyasını Derledikten sonra ; https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... s-jail.ini Adresinin en altına yapıştırarak kaydedin.
Dikkat : Paketin içerisinden çıkan klasörleri tutor message dosyaları panelinde bulunan kullanıcıların yüklemesine gerek yoktur.

Uyarılar :
  • Eklenti Beta 'dır. Test Edilemeyen Bölgeleri ; İsyan Algılama Algoritması
  • Mod Addons'unun çalışması için Serverde En Az 2 Kişi olması Gerekmektedir. Daha sonraları tek kişi kalsada mod çalışacaktır.
  • 4 Kişi altında Kişi ortalamasına göre komutcu Adayı seçimi yapılır. 4 Kişi üstü için 4 kişi olması yeterlidir.(2. Oylama buna dahil değildir.)
  • komutcu oyundan çıkarsa 5 saniyede 1 kontrolden dolayı komutçuluk hakkı son bulur. Bu Sürede tüm oylamalar yürürlüklerini yeni komutçu seçilene kadar bitirecektir. Oylama sürelerini dikkatli ayarlanması gerekmektedir.
İyi Oyunlar Sorunları Bu forumdan Belirtebilirsiniz. İsyan Algoritması Ve komutcu sonuçlama algoritması denenmemiştir. Bir sorun olur ise belirtin fixlenmesi gerekebilir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Jail Serverim olmadığı için bir jail ortamında deneyemedim eklentiyi. Ondan dolayı beta olarak çıkarttım Hatalara karşı yorum yaparken dikkatli olalım. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Deneyeceğim, teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Eklenti yazımına fazla takılmamak gerek sonuçta Eklenti Yapımcısı : Csd.Dev.Team :D

Jail sunucularınıza kurun karşına çıkan eksiklikleri yazın Taha Demirbaş için daha iyi olacaktır.

Eklenti için Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

Öncelikle konuyu daha fazla uzatmayacağım. Benim amacım ne kendimi kanıtlamaya çalışmak ne de bir şeylerden pay çıkarmak. Ben zamanında eklenti yazmayı bilmiyor iken bana yardım eden kişiler sayesinde buralara kadar geldim. Benim de şimdiki amacım bana yapılanı başkasına yapmak yani milleti bilgilendirmek. Yabancı forumlarda çok görüyorum örnek de vereyim Alliedmodders.
Bir eklenti paylaşınca optimize komutları paylaşanları görüyorum. Şurayı düzeltirsen çok iyi olur gibi.

Mesela kişi yakala mod yapıyor ve Fm_Touch veya başka bir komut kullanmış. (FM_Touch = fakemeta) Bu kişiye register_touch ( engine) kullan demeyi bilmeliyiz. Bunları bilmemiz için birinin yardım etmesi veya araştırmamız gerek. Evet eklenti belki çok cpu yemiyor olabilir fakat en ufak şeyini bile düşünerek yazmalıyız. Uzun ve güvenilir yol yerine kısa ve tehlikeli yolu seçmemeliyiz. Birkaç örnek için burayı okuyabilirsiniz bana hak vereceğinizi umuyorum.
https://wiki.alliedmods.net/Optimizing_ ... Scripting)

@By.Dehset
Verdiğim komutun reAPI ile alakası yok. Bunu bana zaten @Yek'-ta önerdi. Bir moderatörün önerisini bir moderatöre önerdim yani. Dediğimin hala arkasındayım. Boş yere stock kullanmak yerine normal komutu kullanmak biraz daha iyidir. Ayrıca yine yabancı sunucuda konu açıp bilgilendirildim. Hiçbir sma da stock kullanmayın yazıyor. Link vs atabilirim çok isterseniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

1.3 İşlem optimizasyonu konuya eklenmiştir.
+ Eklentide reapi kullanılmamasının sebebi deneme serverinin reapisinde sorun olması. Eklentiyi başarı ile derliyorum fakat eklenti çalışmıyor. Reapi ile eklentinin içerisinde takım gibi komutlardan ziyade reapinin gelişmiş güzelliklerini ekleyeceğiz. Bu proje burada kalmayacak. Fixi deneyin. Diğerini denemeyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

alpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:28 pm
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:26 pm 1.3 İşlem optimizasyonu konuya eklenmiştir.
Taha acaba yorumları kaldırır mısın? Belirli başlı yorumlar kalsın herkes okudu zaten tartışma ortamını sevmem pek forumda da :)
Bence herkes her şeyi bilmeli. Konuyla alakasız birkaç yorum var diğerlerinin hepsi konuyla alakalı. Buna tartışma denmez biz bildiklerimizi öğretiyoruz sadece. Bilgi alışverişi diyelim :)

+ Başarılı güncelleme :ugeek: :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

1.3 fix güncellemesi Tekrar güncellenmiştir. (Nedeni Eksik Sma)
Yükleyenler Lütfen Tekrar Çekip Yüklesinler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Algoritma hatası ile karşılaşan oldu mu ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli