Ya Yeter Bıktık
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Ya Yeter Bıktık
Abi Herkes sana kim admin sql kullan dedi yada users ini kullanmıyorsun sonra csduragina atiyorsun demiş. Herkes csduraginda panele users.ini ile mi başladı. Adam bilmiyor birinin göstermesi lazim demiş zaten. Zamanında users.ini yaygın değilken yada ana sayfada değilken ilk göze çarpan orada ki adminler ve slotlar oradan yazmışızdır. Sakin olalim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ya Yeter Bıktık
Öncelikle olay panelin sql ile sorunu yüzünden oluşuyor. Zaten users.ini var iken sql kullanmak pek akıllıca değil bana göre. Users.ini kullanmayı deneyin. Eğer isterseniz yetkiver de kullanabilirsiniz adminlerinizin yetki yazabilmesi için. Ayrıca her kayıt ettikten sonra yedeğinizi alın. Böylece hiçbir sorununuz kalmayacaktır. 3-4 yıldır biz adminlerle hiçbir sorun yaşamıyoruz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Ya Yeter Bıktık
Sorun şu ki; sorunlu olan birşeyin müşteriye sunulması.
Admin Ekle/Kaldır sekmesinin bulunması şuanda bence mantıksız birşey. Bu müşteriye sunuluyorsa ve sorunluysa: suç sende, users.ini kullan, ya da suçu csdurağında arama denilmesi saçma. Zira bu seçeneği csduragi sunuyor müşterilerine.
Ancak yeni panelde zaten düzeltileceğini umduğumdan dolayı benim açımdan pek sıkıntı değil.
Admin Ekle/Kaldır sekmesinin bulunması şuanda bence mantıksız birşey. Bu müşteriye sunuluyorsa ve sorunluysa: suç sende, users.ini kullan, ya da suçu csdurağında arama denilmesi saçma. Zira bu seçeneği csduragi sunuyor müşterilerine.
Ancak yeni panelde zaten düzeltileceğini umduğumdan dolayı benim açımdan pek sıkıntı değil.
Linklerini gizle |
Ya Yeter Bıktık
Kullanici hatasi. Ikileme yaparsa patlar. Normal calışan bir sql sistemi.specified yazdı: Pzr Tem 22, 2018 12:40 am Sorun şu ki; sorunlu olan birşeyin müşteriye sunulması.
Bu hadsizliği devam ettirenler için ise gün içerisinde bildirim panelinize uyari bildirimi gelecek. 2. De uzaklaştırılacaksınız.
Linklerini gizle |
Ya Yeter Bıktık
Siz yapmadığınız bir şey de niye üstünüze alınırsınız anlamam. Sql Sisteminde sorun olduğunu açıklıyoruz zaten. Bununda yeni panelde kalkacağını users.ini ile ilgili entegrasyon gibi bir olayın gelebileceğini söylüyorum. Buraya kadar normal. Fakat siz toplum içerisinde huzuru bozma konusuna gelince sınıfta kalıyorsunuz. Size bir zarar dokunduğunda ise "Hakkımı savunuyorum uyarı yiyorum ?" gibi laflar ile karşılaşıyoruz. Hak savunma olayını yanlış anlamışsınız sanırım. Onun içinde bir video çekmek gerekiyor herhalde "Forumda Hak Nasıl Savunulur ?" diye. Hakkınızı savunmak istiyorsanız Postların sol tarafında "Bildir " Tuşu var basıp o yoruma karşı savunmanızı yaparak bize gönderin. Yapmanız gereken en sağlıklı yöntemdir. Bir daha aynı olaya karışan olur ise topluca uyarı vermek gerekecek herhalde bu durumu azaltmak için
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
Ya Yeter Bıktık
Merhabalar Taha Bey,Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:32 amKullanici hatasi. Ikileme yaparsa patlar. Normal calışan bir sql sistemi.specified yazdı: Pzr Tem 22, 2018 12:40 am Sorun şu ki; sorunlu olan birşeyin müşteriye sunulması.
Bu hadsizliği devam ettirenler için ise gün içerisinde bildirim panelinize uyari bildirimi gelecek. 2. De uzaklaştırılacaksınız.
Bilmediğimden soruyorum siz csduragı serverları yetkilisi misiniz yoksa sadece forumla mı yetkilisiniz ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Ya Yeter Bıktık
Yeni panelin ne zaman geliceği belli değil o sözdeki yeni panel gelene kadar biz bu sorunla devammı etmek zorundayız onu anlamadım ? şuan ortada bi sorun var bu net benlik bir sorun yok ama açılan çoğu konu bu sebeplerden bence sizin bu işe yeni panel gelmeden bir çözüm bulmanız gerekiyor.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 22, 2018 12:12 pm Siz yapmadığınız bir şey de niye üstünüze alınırsınız anlamam. Sql Sisteminde sorun olduğunu açıklıyoruz zaten. Bununda yeni panelde kalkacağını users.ini ile ilgili entegrasyon gibi bir olayın gelebileceğini söylüyorum. Buraya kadar normal. Fakat siz toplum içerisinde huzuru bozma konusuna gelince sınıfta kalıyorsunuz. Size bir zarar dokunduğunda ise "Hakkımı savunuyorum uyarı yiyorum ?" gibi laflar ile karşılaşıyoruz. Hak savunma olayını yanlış anlamışsınız sanırım. Onun içinde bir video çekmek gerekiyor herhalde "Forumda Hak Nasıl Savunulur ?" diye. Hakkınızı savunmak istiyorsanız Postların sol tarafında "Bildir " Tuşu var basıp o yoruma karşı savunmanızı yaparak bize gönderin. Yapmanız gereken en sağlıklı yöntemdir. Bir daha aynı olaya karışan olur ise topluca uyarı vermek gerekecek herhalde bu durumu azaltmak için
Linklerini gizle |
Ya Yeter Bıktık
Server panellerinde mysql kullanılmıyor. Daha basit bir sistem var. Buda bağlantı sorunları olduğu zaman sıkıntı çıkartıyor. Bizde users.ini kullanın diyoruz. Dersenki düzelmeyecek mi yani diye ? Derimki yeni paneli bekleyeceksiniz. Şuan öyle bir durum söz konusu değil. Çünkü patlama hatalarının %60 Ya ikileme sorunu yada bilgilerde sorunların yaşanması. Ve tabiki kendi kendine gitmeler var. Biz size geçici çözümü belirtiyoruz. Şuanda bu kadar yapabiliriz.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Tem 22, 2018 4:05 pmYeni panelin ne zaman geliceği belli değil o sözdeki yeni panel gelene kadar biz bu sorunla devammı etmek zorundayız onu anlamadım ? şuan ortada bi sorun var bu net benlik bir sorun yok ama açılan çoğu konu bu sebeplerden bence sizin bu işe yeni panel gelmeden bir çözüm bulmanız gerekiyor.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 22, 2018 12:12 pm Siz yapmadığınız bir şey de niye üstünüze alınırsınız anlamam. Sql Sisteminde sorun olduğunu açıklıyoruz zaten. Bununda yeni panelde kalkacağını users.ini ile ilgili entegrasyon gibi bir olayın gelebileceğini söylüyorum. Buraya kadar normal. Fakat siz toplum içerisinde huzuru bozma konusuna gelince sınıfta kalıyorsunuz. Size bir zarar dokunduğunda ise "Hakkımı savunuyorum uyarı yiyorum ?" gibi laflar ile karşılaşıyoruz. Hak savunma olayını yanlış anlamışsınız sanırım. Onun içinde bir video çekmek gerekiyor herhalde "Forumda Hak Nasıl Savunulur ?" diye. Hakkınızı savunmak istiyorsanız Postların sol tarafında "Bildir " Tuşu var basıp o yoruma karşı savunmanızı yaparak bize gönderin. Yapmanız gereken en sağlıklı yöntemdir. Bir daha aynı olaya karışan olur ise topluca uyarı vermek gerekecek herhalde bu durumu azaltmak için
Linklerini gizle |