Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Ping olayı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Arkadaşlar Sorun bendemi veya başka birşeydemi bilmiyorum ama kendi tsmde pingim ve paket kaybım çok yüksek ama diğer farklı tslerde ufak pingim yok bunun sebebi nedir ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Muhtemelen telekomun yurt dışı çıkışlarında sorun var,

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ts3 Ping olayı

Ömer TELLİ yazdı: Prş Tem 19, 2018 12:39 am Muhtemelen telekomun yurt dışı çıkışlarında sorun var,
Tamamdır teşekkür ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen Red »

Ömer TELLİ yazdı: Prş Tem 19, 2018 12:39 am Muhtemelen telekomun yurt dışı çıkışlarında sorun var,
Benim farklı 2 ts3 de botum var ts37 deki bot ara ara düşmekte ama diğer tsdekiler düşmüyor kullanıcılardanda hepsi değil bazıları düşüyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen Red »

buda az önce düşenler
[@Bilinmeyen Etiket]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen EnesReiS` »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Tem 19, 2018 12:38 am Arkadaşlar Sorun bendemi veya başka birşeydemi bilmiyorum ama kendi tsmde pingim ve paket kaybım çok yüksek ama diğer farklı tslerde ufak pingim yok bunun sebebi nedir ?
Benimde aynısı oldu düşüyordu herkez pingimin 54-55 olması gerekirken 184-197 arasıydı bildilendirme için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ts3 Ping olayı

EnesReiS` yazdı: Prş Tem 19, 2018 12:24 pm
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Tem 19, 2018 12:38 am Arkadaşlar Sorun bendemi veya başka birşeydemi bilmiyorum ama kendi tsmde pingim ve paket kaybım çok yüksek ama diğer farklı tslerde ufak pingim yok bunun sebebi nedir ?
Benimde aynısı oldu düşüyordu herkez pingimin 54-55 olması gerekirken 184-197 arasıydı bildilendirme için teşekkürler.
Birde şöyle bir olay var bu net benden kaynaklı pc açık olmadığı zaman modemde hiç bir kesilme yok mobil ile sorun olmadan oynayabiliyorum ama pcyi açtıktan 5 dakika sonra modem'de DSL ışığı ve İnternet Işığı 5 dakika yok oluyor sonra kendine geliyor bunun sebebini araştırsamda bulamadım çözümünü bilen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen ShooTeR »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Tem 19, 2018 2:10 pm
Birde şöyle bir olay var bu net benden kaynaklı pc açık olmadığı zaman modemde hiç bir kesilme yok mobil ile sorun olmadan oynayabiliyorum ama pcyi açtıktan 5 dakika sonra modem'de DSL ışığı ve İnternet Işığı 5 dakika yok oluyor sonra kendine geliyor bunun sebebini araştırsamda bulamadım çözümünü bilen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
O durum ISS ile alakalı türk telekom kulalnıyorsan bilerek yapıyorlar üstlerine git bıraz kaşı alınlarını düzeltiyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Ts3 Ping olayı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

TT nin sana küçük oyunları bunlar Alper. Hadi ama alışmalısın bunlara adamım :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ts3 Ping olayı

ShooTeR yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:21 pm
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Tem 19, 2018 2:10 pm

O durum ISS ile alakalı türk telekom kulalnıyorsan bilerek yapıyorlar üstlerine git bıraz kaşı alınlarını düzeltiyorlar.
Düzelttirdim kanka .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli