ts3 Giriş deiştirme
Moderatör: Moderatörler
ts3 Giriş deiştirme
Hiçbir şekilde yönlendirme yasaktır. Dediğiniz dns özel bir dns ve ts3 serveri csd ye ait değil. Sunucuda oto reklamını bulundurmadan kullanabilirsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
ts3 Giriş deiştirme
yasak tespiti halinde sw sıfırlanması yada kapanmasına sebep oluyor ancak söyle bir işlem yapılabilir csdurağından ts alıp domaniniz üzerinden srv yönlendirme yaparak manuel olarak yine csdurağından aldığınız tsye ts3.fearlesgaming.com olarak tekrar giriş yaptırabilirsiniz.beratalay4747 yazdı: Sal Tem 17, 2018 12:36 ampeki başka bişeyle mesela /fg /tsgir die pluginlerle yapamazmıyız yapma şansımız yokmuARZ* yazdı: Sal Tem 17, 2018 12:34 amDostum ts3 sunucun CSDurağından değil ise /ts3 ile giriş sağlayamazsın.beratalay4747 yazdı: Sal Tem 17, 2018 12:31 am serkan ebcin
cs124.csduragi.com benim lakin csduragindan ts almadım benim kendi sayfama özel tsem var ts3.fearlesgaming.com csduraginda ise sadece csduragi ts si yapabilyiorsun ama ben kendi tsmi yapmak istiyorum yani serverde /ts3 yazıldımı ts3.fearlesgaming.com yönlenmesini istiyorum ?
Link: | |
Linklerini gizle |