Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ödeme sıkıntısı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Ödeme sıkıntısı

Mesaj gönderen Dogukanunalann »

Taşralı yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:31 pm
Dogukanunalann yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:29 pm
emirakpinar yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:19 pm Panelden ödeme bildirimi açıp herhangi bir bankayı seçerek durumu izah edin. Numaranızı ve yatırılan tutarı yazın mutlaka.
İlk başta deneme için 10 TL yüklemiştim ardından 35 TL yükledim ikiside gelmedi şimdi ben 10 TL için ticket açtım diğeri için açmadım aynı ticket açmayınız diyor Facebook tan yazdım cevap gelicek inşallah. Olmazsa yaparım eyvallah .
Siz ticket atınca size verilen yanıtı tamamen yazarmısın.
Ben ilk olarak sorunu Facebook ta belirttim tickette tam olarak belirtmedigim için bana Mobil ödeme otomatik olarak ekleniyor dedi. İkinci ticketime yanıt gelmedi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

Ödeme sıkıntısı

Mesaj gönderen Taşralı »

Dogukanunalann yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:32 pm
Dogukanunalann yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:29 pm

İlk başta deneme için 10 TL yüklemiştim ardından 35 TL yükledim ikiside gelmedi şimdi ben 10 TL için ticket açtım diğeri için açmadım aynı ticket açmayınız diyor Facebook tan yazdım cevap gelicek inşallah. Olmazsa yaparım eyvallah .
Ben ilk olarak sorunu Facebook ta belirttim tickette tam olarak belirtmedigim için bana Mobil ödeme otomatik olarak ekleniyor dedi. İkinci ticketime yanıt gelmedi.
Ödemeyi yapıp sonramı panelini oluşturdun ? eğer öyle yaptıysan hata etmişsin.Ticketında Paneli sonradan oluşturdum.Önce ödemeyi yaptım,sonra paneli oluşturdum diye belirtirsen daha hızlı yardımcı olacaktırlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Ödeme sıkıntısı

Taşralı yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:34 pm
Ödemeyi yapıp sonramı panelini oluşturdun ? eğer öyle yaptıysan hata etmişsin.Ticketında Paneli sonradan oluşturdum.Önce ödemeyi yaptım,sonra paneli oluşturdum diye belirtirsen daha hızlı yardımcı olacaktırlar.
Şimdi ben paneli oluşturmadan 10 TL'lik bir ödeme yaptım hata geldi . Gece yaptım 00.10 gibi daha sonra3- 4 gibi 35 TL'lik bir ödeme yaptım paneli açtığım halde yine eklenmedi sorunu anlayamadım aceba mobil tarayicidan yaptığım içinmi oldu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

Ödeme sıkıntısı

Mesaj gönderen Taşralı »

Dogukanunalann yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:35 pm
Taşralı yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:34 pm

Şimdi ben paneli oluşturmadan 10 TL'lik bir ödeme yaptım hata geldi . Gece yaptım 00.10 gibi daha sonra3- 4 gibi 35 TL'lik bir ödeme yaptım paneli açtığım halde yine eklenmedi sorunu anlayamadım aceba mobil tarayicidan yaptığım içinmi oldu
Mobil tarayıcıyla alakası yoktur bence.Sistem bakiyeyi panele otomatik aktardığı için,panelini bulamayıp hata vermiştir.Ama panelini açtığın halde gelmemesini bilemem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ödeme sıkıntısı

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

ticket atarken sadece miktarı yazmayın.
Ödeme yaptığınız tel no ve yaşadığınız sorunu dile getirip tekrar bir ticket oluşturun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Ödeme sıkıntısı

Ömer TELLİ yazdı: Pzr Tem 08, 2018 4:53 pm ticket atarken sadece miktarı yazmayın.
Ödeme yaptığınız tel no ve yaşadığınız sorunu dile getirip tekrar bir ticket oluşturun
Hocam iki ayrı ödeme yaptım ve ikisinide ticket oluşturdum . Ve Facebooktan da yaşadığım sorunu dile getirdim bekliyorum ne zamana kadar sürer sorunun çözülmesi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Ödeme sıkıntısı

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Ticket üzerinden detaylı bir şekilde bilgileri verdiyseniz ödeme saatı, ödenilen miktar, ödeme yapılan tel no. vs. gibi mesai saatleri içerisinde cevaplanır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli