Yetkilerin silinmesi hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Yetkilerin silinmesi hk.
Merhabalar,
CS55 benim ve 5 gündür çıldırtıcı derecede sorun var, admin sql ile yetki yazıyoruz ama sıkıntı şu ki, yetkiler siliniyor.
Biliyorum 15 haneden büyük şifre vb serveri çökertir de yetkiler bildiğiniz siliniyor İşlem Geçmişinde de yok bu olay ?
CS55 benim ve 5 gündür çıldırtıcı derecede sorun var, admin sql ile yetki yazıyoruz ama sıkıntı şu ki, yetkiler siliniyor.
Biliyorum 15 haneden büyük şifre vb serveri çökertir de yetkiler bildiğiniz siliniyor İşlem Geçmişinde de yok bu olay ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkilerin silinmesi hk.
3 kişi iyiymiş. Jailbreak serverde bu ortalama 10-15 falandır. Yetkilerinizin silinmesi panele aynı anda yük bindirilmesinden kaynaklı. users.iniye geçiş yapın ve oyundan yetki yazın. Veyahut aynı anda panel kullanımını azaltın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
Yetkilerin silinmesi hk.
En Eski Jailbreak olduğu için, yetkivere pek iyi şekilde bakmıyorum. Ama artık bunu kullanacağım yeter artık sıkıldım bu durumdan çıldırıyorum ya.emirakpinar yazdı: Cmt Tem 07, 2018 5:34 pm 3 kişi iyiymiş. Jailbreak serverde bu ortalama 10-15 falandır. Yetkilerinizin silinmesi panele aynı anda yük bindirilmesinden kaynaklı. users.iniye geçiş yapın ve oyundan yetki yazın. Veyahut aynı anda panel kullanımını azaltın.
Linklerini gizle |
-
Yetkilerin silinmesi hk.
Aynı anda işlem yapılıyor ise etkilemekte. Panel verdiğiniz kişilere Google Chrome kullandırtın. Uzun süre panel sayfasını açık bırakmasınlar, yetki yazmadan önce sayfayı yeniletin. Her yetki ardından adminlikleri reloadlayın. Bir diğer tavsiyem ise eğer imkanınız var ise 3ünede farklı panel verin.
Linklerini gizle |
-
Yetkilerin silinmesi hk.
3 üne de farklı panel vermiştik, şu an users.ini ye geçtik. Yetkiver kullanıcaz, bakalım ne olacak.Tasarimci v2 yazdı: Cmt Tem 07, 2018 5:38 pm Aynı anda işlem yapılıyor ise etkilemekte. Panel verdiğiniz kişilere Google Chrome kullandırtın. Uzun süre panel sayfasını açık bırakmasınlar, yetki yazmadan önce sayfayı yeniletin. Her yetki ardından adminlikleri reloadlayın. Bir diğer tavsiyem ise eğer imkanınız var ise 3ünede farklı panel verin.
Linklerini gizle |
Yetkilerin silinmesi hk.
Users.ini geçin. paneldeki veriler mysql ile tutulmuyor bu sorunlar olacaktır.
Linklerini gizle |
-
Yetkilerin silinmesi hk.
Mantıklı cevaplarınız için teşekkürler, artık users.ini geçeceğim yapacak bir şey yok.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Tem 07, 2018 9:15 pm Users.ini geçin. paneldeki veriler mysql ile tutulmuyor bu sorunlar olacaktır.
Linklerini gizle |