panel yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 42
panel yardım
arkadaşlar panelden bi dosya silecegim ama silemiyorum benim yüklemedigim dosyayı sildirtmiyor nasıl sileriz onun bir yöntemi varmı ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
panel yardım
awp.waw ses dosyasını fakat kendi yüklediginiz dosyaları silebilirsiniz diyor @CSmiLeFaCe
Linklerini gizle |
-
panel yardım
çünküsü yeni ses ekleyecem awp nin kendi sesini degiştirip başka bir ses ekleyecegim awp sesi
Linklerini gizle |
panel yardım
Siz oradan o ses dosyasını silip yerine başka dosya atsanız bile o ses dosyası oynayan oyuncuda olacağı için ses değişmez. Ses değiştirmeyi eklenti ile dosya silmeden yapabilirsiniz. Dışarıda olduğum için başka bir arkadaşın yardımını bekleyin yada benim gece eve geçmemi bekleyin.
Linklerini gizle |
-
panel yardım
peki ses eklememde yardım edicekmisinzi hani yani bi yol göstercekmisiniz gece kaçta gelecekseniz bekleyeyim
Linklerini gizle |
panel yardım
awp.wav dosyasını bulamadım, onun yerine awp1.wav dosyasını buldum weapons klasöründe. Attığım sma dosyasını kurduktan sonra new_weapons.ini dosyasını configs klasörüne atacaksın, ardından awp1.wav ses dosyasını sound/weapons/yeni/ buraya atacaksın(yenisini).
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 24
panel yardım
silah seslerini değiştirmek imkansız clipin clipout gibi sesleri belki fakat silahın ateş sesini değiştiremezsin. bir yolu var fakat çok zor ve uğraşmaya değmeyen sorunları var..
Linklerini gizle |
panel yardım
sanırım dediğin olay model dosyasını açıp içinden değiştirmek, bir zamanlar yapmıştım kalmıştı öyle.WHOAMI yazdı:silah seslerini değiştirmek imkansız clipin clipout gibi sesleri belki fakat silahın ateş sesini değiştiremezsin. bir yolu var fakat çok zor ve uğraşmaya değmeyen sorunları var..
Linklerini gizle |