Ben yalanlarını ortaya döktüm.Bilgisiz bir şekilde patent uydurmayın iyi forumlar.Mustafa Kemal1 yazdı: Cum Tem 06, 2018 12:54 amYa Guzel Insan Nıye her konuya DANK dıye gırıyorsun sen Acaba?Groove Graphics yazdı: Cum Tem 06, 2018 12:52 am Alan adını patent sananlar için ne TeamTR ne Başka bir klan için patent için vs yaptırım yapılmaz.Yapılırsa Ömer bey aynı klan adını kullanmaktan yapar patent vs karıştırmayalım![]()
![]()
Klan İsmi Kullanma HK.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Klan İsmi Kullanma HK.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Klan İsmi Kullanma HK.
İşleme alındı.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Tem 06, 2018 12:53 amsen grafik konusuna baksana kardeşim adam bekliyor hala seni .dGroove Graphics yazdı: Cum Tem 06, 2018 12:52 am Alan adını patent sananlar için ne TeamTR ne Başka bir klan için patent için vs yaptırım yapılmaz.Yapılırsa Ömer bey aynı klan adını kullanmaktan yapar patent vs karıştırmayalım![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Klan İsmi Kullanma HK.
Patent ne biliyor musun sen çocuk? Patent ne diye alınır biliyor musun? Ya niye soruyor isem, cevap veremiyor ki bu bana.
Ben sana açıklayayım, patent buluş üzerine alınır tamam mı canım? Her konuya sülük gibi yapışıyor, işine gelene cevap veriyorsun.
Patent değil, telif hakları olur o tamam mı
X.com sizinse X bilişim, X fırın açılamaz. Çünkü telif hakları sizde, açan kişi ile görüşüp para bile alabilirsin.
Ben sana açıklayayım, patent buluş üzerine alınır tamam mı canım? Her konuya sülük gibi yapışıyor, işine gelene cevap veriyorsun.
Patent değil, telif hakları olur o tamam mı

X.com sizinse X bilişim, X fırın açılamaz. Çünkü telif hakları sizde, açan kişi ile görüşüp para bile alabilirsin.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Klan İsmi Kullanma HK.
emirhan kardeşim sen delimisin ya lütfen susarmısın .d boşver ya sonra biz haksız oluyoruz adam 2 gündür tasarım atmıyo yok laptopta yok kuzenimi bekliyorum bizde bekliyoruz ..... gibi başkasına yaptırıacaksın ben yaptım diye geçineceksin ne diyim ben daha'da yazmam bu arkadaşa istediği gibi takılsın gereken gerektiği gün yapılır ama elbet yapılır.EmirhanBeyBeta yazdı: Cum Tem 06, 2018 1:31 am Patent ne biliyor musun sen çocuk? Patent ne diye alınır biliyor musun? Ya niye soruyor isem, cevap veremiyor ki bu bana.
Patent değil, telif hakları olur o tamam mı![]()
X.com sizinse X bilişim, X fırın açılamaz. Çünkü telif hakları sizde, açan kişi ile görüşüp para bile alabilirsin.![]()
Linklerini gizle |
-
Klan İsmi Kullanma HK.
Benim gibi melek birini bile delirtti bu çocuk alperim .d
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Klan İsmi Kullanma HK.
:dddEmirhanBeyBeta yazdı: Cum Tem 06, 2018 1:50 am Benim gibi melek birini bile delirtti bu çocuk alperim .d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Klan İsmi Kullanma HK.
Sen ve melek, şeytan demek istedin galiba "Abra Kadabra Hokus Pokus Şeytanus Patluyus."EmirhanBeyBeta yazdı: Cum Tem 06, 2018 1:50 am Benim gibi melek birini bile delirtti bu çocuk alperim .d
Linklerini gizle |
-
-
Klan İsmi Kullanma HK.
Cin ilan et tam olsun .d neyse ben yine dediğimde haklı çıktım, arkadaş bana yine cevap veremedi.alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 06, 2018 2:15 am Sen ve melek, şeytan demek istedin galiba "Abra Kadabra Hokus Pokus Şeytanus Patluyus."
Linklerini gizle |