Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 4:47 pm
Peki sunun garantısını verebılıyormusunuz ? Kendı bunyenızdekı serverları, Daha on planda tutucakmısınız?
Sistem en doluyu yukarıda gösterecek.
En dolu derken Anlık Açıdan mı olucak? Normal Rank olayı olmucakmı ?
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 4:47 pm
Peki sunun garantısını verebılıyormusunuz ? Kendı bunyenızdekı serverları, Daha on planda tutucakmısınız?
Sistem en doluyu yukarıda gösterecek.
En dolu derken Anlık Açıdan mı olucak? Normal Rank olayı olmucakmı ?
Anlık açıdan en dolu olan en yukarıda olacak, öyle sırayla gidecek.
Daha toplu şekilde görünüm olacak CSD Sitesinde tüm modlar bir arada bu sitede jail bir yerde pro bir yerde öyle olacak.
Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm
Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Beklıyoruz ozaman Kolay gelsın yardımız olucaksa ts94'deyiz