yönlendirme hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
- Server Ip/DNS: cs9.Csduragi.com
- Clan İsmi: SancaK gaming
yönlendirme hk.
ömer bey ticket sistemi ile size ulastım lakin cozulmesını ıstedıgım soruna (yön sorunsuz olarak çalışıyor gözükmekte, sınav günleri yoğunluk azalmış olabilir) demişsiniz ama yön almadan once sw de durum neyse yönu aldıgım gun ıtıbarıylede aynı devam etmekte ciddi anlamda bi problem var yon sorunsuz olarak calısıyor gorunuyor ama calısmıyor devamlı dıger sw lerı kontrol edıyorum yonlendırme hizmeti bize bi şekilde ugramıyor 3.4 gunluk ızlenım degıl bu 15 gundur bu sekılde sizden ricam bi gozden gecirin panelde yonlendırme hızmetı olarak gorunmesınden baska bırseyı goremıyoruz bu hizmetın ki yıllardır kullanıyoruz ya ufak bi dokunsa bunu konu olarak acacak bırı degılım ama hıc bı faydası yok. ıyı forumlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
yönlendirme hk.
İpi adresinizi belirtirseninz Ömer abi tekrardan ilgilenecektir .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
- Server Ip/DNS: cs9.Csduragi.com
- Clan İsmi: SancaK gaming
-
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.com
- Clan İsmi: T.C ~
- İletişim:
yönlendirme hk.
Ayni problem kesinlikle bendede var! ben bu problemimi gecmis aylardada belirttim serverimde 18 kisi oluyor 14 klan uyesi oldugu halde svm aksam 16:00 dan once dolmuyor! Eskiden yonlendirme bi basardi spec full cakardi artik o durum hic olmuyor bile! Bende cozum bulunmasini kesinlikle rica ediyorumNeVaLe yazdı: Pzt Tem 02, 2018 11:37 pm ömer bey ticket sistemi ile size ulastım lakin cozulmesını ıstedıgım soruna (yön sorunsuz olarak çalışıyor gözükmekte, sınav günleri yoğunluk azalmış olabilir) demişsiniz ama yön almadan once sw de durum neyse yönu aldıgım gun ıtıbarıylede aynı devam etmekte ciddi anlamda bi problem var yon sorunsuz olarak calısıyor gorunuyor ama calısmıyor devamlı dıger sw lerı kontrol edıyorum yonlendırme hizmeti bize bi şekilde ugramıyor 3.4 gunluk ızlenım degıl bu 15 gundur bu sekılde sizden ricam bi gozden gecirin panelde yonlendırme hızmetı olarak gorunmesınden baska bırseyı goremıyoruz bu hizmetın ki yıllardır kullanıyoruz ya ufak bi dokunsa bunu konu olarak acacak bırı degılım ama hıc bı faydası yok. ıyı forumlar
Linklerini gizle |
-
-
Yönetici - Mesajlar: 5461
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
yönlendirme hk.
Herhangi bir problem vs yok arkadaşlar, yönlendirmeleriniz sorunsuz olarak çalışmakta.
Cs 1.6'da yoğun bir düşüş var eskisi gibi yön gelmemesinin sebebi bu ancak hala daha serverlarınıza çok iyi bir şekilde yön gelmekte.
Buna hala daha inanmayan varsa, panelden yazsın yönlendirmesini 1 haftalığına kapatalım bir karşılaştırma yapsınlar, sonra geri açar +1 hafta süre ekleriz
Cs 1.6'da yoğun bir düşüş var eskisi gibi yön gelmemesinin sebebi bu ancak hala daha serverlarınıza çok iyi bir şekilde yön gelmekte.
Buna hala daha inanmayan varsa, panelden yazsın yönlendirmesini 1 haftalığına kapatalım bir karşılaştırma yapsınlar, sonra geri açar +1 hafta süre ekleriz
Linklerini gizle |