213.238.174.200 Ip adresili cs serverımda. Slotluk yazarken bir anda bütün yetkiler silindi.
Hiç bir alt panel yoktur..
Ne yapacağım ve ya ne yapmalıyım?
Bütün yetkiler silindi.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
-
Bütün yetkiler silindi.
15 harften fazla şifre girişi yaptıysanız buga girip silinmektedir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Bütün yetkiler silindi.
Gateway hatası verip silinebiliyor. Kaydet tuşuna basmadan önce mutlaka word dosyasına yedeğini alınız.
Linklerini gizle |
Bütün yetkiler silindi.
Sql kullanıyor iseniz yedeğini alın. Users.ini kullanıyor iseniz CSd yetkiver 4 'ü kullanım yazabileceğiniz yetki türlerini oluşturup veyatta komut ile istediğiniz yetkide yetkili oluşturabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Bütün yetkiler silindi.
Sql dosyasının nasıl yedeğini alacağım. Panelden, ftpeye giriyorum ancak hiçbir dosya indirilmiyor. Veya indiremiyorum?Taha Demirbaş yazdı: Çrş Haz 27, 2018 1:32 pm Sql kullanıyor iseniz yedeğini alın. Users.ini kullanıyor iseniz CSd yetkiver 4 'ü kullanım yazabileceğiniz yetki türlerini oluşturup veyatta komut ile istediğiniz yetkide yetkili oluşturabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bütün yetkiler silindi.
"Admin ve Slotluk ekle" kısmına gelip hepsini tek tek kopyalayarak yedek alabilirsiniz.DeadlySpiral yazdı: Cmt Haz 30, 2018 4:08 pmSql dosyasının nasıl yedeğini alacağım. Panelden, ftpeye giriyorum ancak hiçbir dosya indirilmiyor. Veya indiremiyorum?Taha Demirbaş yazdı: Çrş Haz 27, 2018 1:32 pm Sql kullanıyor iseniz yedeğini alın. Users.ini kullanıyor iseniz CSd yetkiver 4 'ü kullanım yazabileceğiniz yetki türlerini oluşturup veyatta komut ile istediğiniz yetkide yetkili oluşturabilirsiniz.
Silindi ise büyük ihtimal kaydet demeyi unuttunuz belli bir süre o yüzden ve ya 15 haneden büyük şifre vardı.
Linklerini gizle |