Şuanda ehlibay nickli tengri jailbreak sahibi olan şahıs serverimize vuruyor tamam belki bunu kanıtlayamam ama oyuna girerseniz servere vurulduğunu görüceksiniz mikrofon basılmıyor haraket edilmiyor serverde etkinlik yaparken 32/32 olan serverimi şuan 27 ye düşürdü oyuncu muhabbetinde değilim fakat ben komutta etkinlik yaparken gelip serverime vurması cidden sinirlerimi bozdu pek anlamam fakat anladığım kadarıyla [@Bilinmeyen Etiket] abi vurulan makinenin ipsini alıp makineyi fixledikten sonra makinenin ipsinden hangi hostta olup kimin üstüne çekildiğini öğrenebiliriz diye tahmin ediyorum lütfen acil ilgilenirmisiniz servere ehlibay nickli girdi serverden banladım 10 saniye sonra mikrofonlar kesilmeye başladı. @Yek'-ta @PaZee
Saldırılan cs ipsi : CS43.CSDuragi.COM
Serverimi Kullanamıyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
Serverimi Kullanamıyorum
Kanıtın yok, gelmişsin buraya saldırıyor diye iftira atıyorsun belkide. Hatta bunu şikayet bölümüne açmak yerine insanların gözü önünde olsun diye CS 1.6 Genel bölümüne açıyorsun. Ya forum kurallarına uygun hareket edersin, yada bir sonrakinde fizik kurallarına göre hareket edersin.
Link: | |
Linklerini gizle |