Reklam
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: MarshMellow
Reklam
Csdurağı'nın reklamları yapılıyormu acaba facebook,instagram gibi?
BB serveri açtık en düşük ip olmasına rağmen ki user düşmüş
Ve reklamlar yapılıyormu acaba ya da niye user düşük?
Başka konu ise natron, o var iken csd baya full idi. cs248 ip'li serverim vardı günlük en az 20 kişiydi :/
BB serveri açtık en düşük ip olmasına rağmen ki user düşmüş
Ve reklamlar yapılıyormu acaba ya da niye user düşük?
Başka konu ise natron, o var iken csd baya full idi. cs248 ip'li serverim vardı günlük en az 20 kişiydi :/
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Reklam
Kardeş senin natron hayranlığın kaçıncı seviye?
Sinir olmaya başladım, natron CSD serverlerine ara sıra giriyordu onun indirdiği client bile ******** clientiydi. O sunucunun serverlerine giriyor hatta orada video çekiyordu en ufak örneği ; Hakuna Matata.
CSD nin reklama ihtiyacı yok, sana illa dolacak diye de bir söz vermiyor.
Sinir olmaya başladım, natron CSD serverlerine ara sıra giriyordu onun indirdiği client bile ******** clientiydi. O sunucunun serverlerine giriyor hatta orada video çekiyordu en ufak örneği ; Hakuna Matata.
CSD nin reklama ihtiyacı yok, sana illa dolacak diye de bir söz vermiyor.
En son Yek'-ta tarafından Sal Haz 19, 2018 4:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: düzeltme
Sebep: düzeltme
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Reklam
@alpersoylu34 kendini çok beğeniyorsun dostum , Ondan çok şey kazandım asla kimse bilemez tabi, seninde bu konulara cevap vermene zorlayan neyse artık
Linklerini gizle |
-
Reklam
Gerçek ismini söyle natron senden hiç bahsetmedi, kendimi evet çok beğeniyorum gayet mükemmel bir insanımemlly yazdı: Sal Haz 19, 2018 4:13 pm @alpersoylu34 kendini çok beğeniyorsun dostum , Ondan çok şey kazandım asla kimse bilemez tabi, seninde bu konulara cevap vermene zorlayan neyse artık

Linklerini gizle |
Reklam
Reklam yaptırmıyoruz, tercih ediliyoruz. Tercih edildiğimiz için reklamımız oluyor.
Kimseyi zorla sunuculara sokamayız, bunun için sizinde bir şeyler yapmanız lazım.
Bu arada, Alper konuşmalarına dikkat et.
Kimseyi zorla sunuculara sokamayız, bunun için sizinde bir şeyler yapmanız lazım.
Bu arada, Alper konuşmalarına dikkat et.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Reklam
User Kaybı Olduugnu dusunmuyorum kendınızı gelıstırmeye bakın klasıklıkten cıkın Paralıda olsa kendınıze has eklentı yap milletin dıkkatını cektırıcek seyler yapın ne bılıyım yanı farklı olun emın olun dolucaktır ve yonetım ekıbınızı oldukca ıyı secmeye ozen gosterın serverlla ılgılenmelı bence
Linklerini gizle |
-
Reklam
Aynen kardeşim forumda aktif kullanıcısın ve istediğin herşeyi yazabilirsin.alpersoylu34 yazdı: Sal Haz 19, 2018 4:18 pmGerçek ismini söyle natron senden hiç bahsetmedi, kendimi evet çok beğeniyorum gayet mükemmel bir insanımemlly yazdı: Sal Haz 19, 2018 4:13 pm @alpersoylu34 kendini çok beğeniyorsun dostum , Ondan çok şey kazandım asla kimse bilemez tabi, seninde bu konulara cevap vermene zorlayan neyse artıkbunda utanılıcak bir şey yok mütevazi olmaya da gerek yok. Forumda aktif bir kullanıcıyım ve bu konulara dilediğim gibi yazabilirim.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Reklam
CSDurağının reklam yapmasına gerek yok. Serveri doldurmak sizin elinizde, kendinize göre reklamınızı yapın, forumda server tanıtımını yapın, aktif admin bulundurun. Userler zaten beğenirse girer oynar her zaman.
En son JustR1x tarafından Sal Haz 19, 2018 4:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Reklam
NF adında site var ordan onun sayesinde kazanıyorumalpersoylu34 yazdı: Sal Haz 19, 2018 4:18 pmGerçek ismini söyle natron senden hiç bahsetmedi, kendimi evet çok beğeniyorum gayet mükemmel bir insanımemlly yazdı: Sal Haz 19, 2018 4:13 pm @alpersoylu34 kendini çok beğeniyorsun dostum , Ondan çok şey kazandım asla kimse bilemez tabi, seninde bu konulara cevap vermene zorlayan neyse artıkbunda utanılıcak bir şey yok mütevazi olmaya da gerek yok. Forumda aktif bir kullanıcıyım ve bu konulara dilediğim gibi yazabilirim.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi